-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 08

Grupė „Man-go“ pristato naują dainą „Sustabdykim laiką“ ir fotosesiją: įvertinkite

Merginų grupė „Man-go“ savo gerbėjams pristato naują dainą „Sustabdykim laiką“, su kuria kviečia šiemet itin užsispyrusią vasarą pagaliau ateiti į Lietuvą.
Grupė „Man-go“
Grupė „Man-go“ / Lauros Kazlauskienės nuotr.
Temos: 2 Muzika „Man-go“

Grupės narės pristato ne tik naują dainą, bet ir šviežiausią savo fotosesiją. Vasariškas nuotraukas „Man-go“ pristato kartu su fotografe Laura Kazlauskiene. Iki šiol merginos su šia fotografe nebuvo dirbusios, tačiau matė ir mėgo jos darbus. Grupė įsitikinusi, jog fotosesija puikiai pavyko ir maloniai nudžiugins gerbėjus vasariškais vaizdais iš Klaipėdos pajūrio.

„Man-go“ nestovi vietoje ir tai įrodo naujausias kūrinys „Sustabdykim laiką“. Šį kartą merginoms norėjosi kiek kitokio skambesio, tad kūrinyje atsirado iki šiol buvusioms dainoms nebūdingų gitaros garsų, suteikiančių dainai originalumo.

Taip jau sutapo, kad jau antrą kartą naujausia merginų daina publikai pirmą kartą bus pristatyta ne kur kitur, o Norvegijoje. Šioje šalyje buvo pristatytas ir paskutinis naujausias merginų kūrinys. Gegužės 12 d. „Man-go“ koncertuos Bergeno mieste, o gegužės 13 d. Stavangeryje.

VIDEO: MAN-GO "Sustabdykim laiką"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius