Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 27

Grupę „MaNNazz“ gerbėjai trankiai išlydėjo į turą po Europą: „Balkanuose mūsų labai laukia“

Regis, pats gyvenimas kartais pasiūlo išeitis iš tam tikrų situacijų. Ketinę pirkti būstą, bet jo taip ir neįsigiję, grupės „MaNNazz“ nariai Kamilė Kielaitė ir jos vyras Bogdanas Sienkievič sugalvojo, kur investuoti santaupas – nusprendė išvykti į turą po Europą ir taip pristatyti debiutinį albumą „Hopes“. Savo gerbėjus ir draugus antradienio vakarą jie sukvietė į išlydėtuvių vakarėlį.
„MaNNazz“ išlydėtuvės
„MaNNazz“ išlydėtuvės / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Intensyviai dirbę prie debiutinio albumo „Hopes“ grupės nariai „Piano Man Outside“ kieme surengė išlydėtuvės.

Pasak grupės vokalistės Kamilės, turo po Europą idėja gimė spontaniškai. Ji su vyru, taip pat grupės „MaNNazz“ nariu Bogdanu Sienkievič, labai ilgai ieškojo gyvenamojo būsto.

„Pamenu, jau net vieną sutartį buvome pasirašę, su bankais viską suderinę, bet visą tą laiką jaučiau didžiulę įtampą. Turbūt po kokių pusės metų vieną rytą tiesiog prabudau ir suvokiau, kad, jeigu dabar įsigysime būstą, mūsų svajonės išleisti albumą nusikels taip toli, kad vargu ar kada ir besugrįšime prie jo. Apie turą po Europą išvis net nėra ką kalbėti... Taigi tą patį rytą iškart ir pasakiau Bogdanui, kad nieko mes dabar nepirksime, o sieksime savo svajonių – važiuosime į turą ir išleisime albumą. Perkame gyvenimo patirtį“, – iš pirmo žvilgsnio beprotišką idėją prisiminė Kamilė Kielaitė-Sienkievič.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Grupė „MaNNazz“
Luko Balandžio / 15min nuotr./Grupė „MaNNazz“
Luko Balandžio / 15min nuotr./„MaNNazz“ išlydėtuvės
Luko Balandžio / 15min nuotr./„MaNNazz“ išlydėtuvės

15min kalbinta Kamilė prisipažino, kad labiausiai laukia apsilankymo Balkanuose. Pasak jos, Rumunija viena turo šalių, kurioje dar neteko lankytis. „Albanija – šalis, iš kurios net nežinau, ko tikėtis. Labai įdomi ir Juodkalnija. Ir dar – Šveicarija“, – šalis, kuriose apsilankymo laukia, vardijo Kamilė.

„Šios šalys yra kitokios. Ten mūsų labai laukia, galbūt ir dėl to yra toks didelis noras ten nuvykti. Šveicarijoje netgi pažadėjo, kad po kalnus pavežios“, – džiaugsmingai 15min pasakojo atlikėja.

Pats turo planavimas užtruko visą pusmetį, kontaktų teko ieškoti ir per feisbuką, ir rašant laiškus. Jai anksčiau nebuvo tekę daryti tokio darbo, todėl internete ieškojo vietų, kuriose galėtų grupė surengti koncertus, o ir norėjosi būti kieno nors globoje, o ne aklai važiuoti: „Rašant laiškus atsakas buvo labai menkas, matyt, visi vasarą atostogauja. Labai padėjo dalijimasis vaizdo klipu feisbuke. Ir televizija, „Labas rytas“, padėjo. Net patys lietuviai susidomėjo.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./„MaNNazz“ išlydėtuvės
Luko Balandžio / 15min nuotr./„MaNNazz“ išlydėtuvės

Po ilgo planavimo, derinimo grupė „MaNNazz“ ankstų ketvirtadienio rytą leisis į kelionę autobusiuku: „Vykstame penkiese – aš, Bogdanas, mūsų gitaristas, fotografas ir mūsų draugė, kuri bus padėjėja. Su mumis turėjo važiuoti ir violončelininkė, bet pasikeitė jos planai.“

Kamilė prisipažino, kad suorganizuoti tokį turą užėmė ne tik daug laiko, bet ir nemažai lėšų. Jie bandė surinkti pinigų per „Kickstarter“, tačiau daugiausiai tiek albumo įrašymui, tiek turui mokėta iš savo kišenės, prisidėjo ir šeima.

Intensyvus turo planavimas pareikalavo nemažos ištvermės, tačiau koncerto dieną, Kamilė stengėsi atsipalaiduoti ir nusiteikti vakarui. „Labai džiaugiamės, kad oras geras, mums pasisekė“, – 15min sakė Kamilė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„MaNNazz“ išlydėtuvės
Luko Balandžio / 15min nuotr./„MaNNazz“ išlydėtuvės

Išlydėtuvių koncerte grupės „MaNNazz“ gerbėjams suteikė galimybę įsigyti ir jų albumą „Hopes“.

15min skaitytojai turės galimybę sekti kelionę – kartu vyksiantis operatorius įamžins turo įspūdžius, grupės „MaNNazz“ pasirodymus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Grupė „MaNNazz“ ruošiasi turui po Europą ir pristato dainą „Falling Star“

VIDEO: MaNNazz – Falling Star

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius