-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 19

Grupę „Pinup Girls“ su gimtadieniu ir debiutinio albumo pasirodymu sveikinę svečiai dovanų nenešė, bet linkėjimų negailėjo

Penktadienio vakarą grupės „Pinup Girls“ merginos gerbėjus ir draugus sukvietė į dvigubą šventę – sostinėje esančiame „Olympic Lounge“ jos šventė antrąjį grupės gimtadienį ir pristatė debiutinį albumą. Pasveikinti merginų atvyko gausus būrys pramogų pasaulio atstovų. Tiesa, beveik visi jie į gimtadienį užsuko tuščiomis – be dovanų.
„Pinup Girls“
„Pinup Girls“ / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.

Pasipuošusios ilgomis šviesiomis suknelėmis merginos „Olympic Lounge“ scenoje pasirodė artėjant 21 valandai, dar prieš uždainuodamos jos tikino itin besijaudinančios.

„Mums tai – ypatinga proga, tad čia sukvietėme tik pačius artimiausius draugus“, – kalbėjo grupės narė Ieva Ambrazaitė. Koncertą dainininkės pradėjo simboliškai: atliko kūrinį „Išpažintis“ – taip pat vadinasi ir pirmagimiu jų pavadintas albumas.

Sveikino būrys garsių draugų

Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr./Jonas Nainys-Jovani
Jonas Nainys-Jovani
Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr./Neringa Zeleniūte ir Martynas Tyla
Prodiuseriai Neringa Zeleniūte ir Martynas Tyla

Pasveikinti „Pinup Girls“ atvyko gausus būrys žinomų žmonių.

Tarp atvykusių svečių sukiojosi „radistas“, Simonos Šerkšmukšnytės sužadėtinis Jonas Nainys, dainininkas Vaidas Baumila su buvusia brolio žmona Daine Baumile, dainininkai Donatas Montvydas ir Sasha Song, kirpėjas Valerijus Gigevičius, buvusi „Pinup Girls“ narė Agota Mašanauskaitė, choreografas Šarūnas Kirdeikis ir daugelis kitų.

Vis dėlto vienos personos pasigesta – renginyje nepasirodė kitas „radistas“ Rolandas Mackevičius. „Pinup Girls“ narės Ievos Ambrazaitės sužadėtinis tuo metu dirbo Kaune.

Vis dėlto nemaža dalis atvykusiųjų pripažino „Pinup Girls“ muzikos pernelyg dažnai neklausantys. O ir dovanomis merginų neapipylė – ribojosi sveikinimo žodžiais ir dainomis.

„Dabar, stovėdamas čia, klausau jų muzikos, tačiau namuose kiekvienos dainos neperklausinėju. Bet tai nieko keista – yra labai daug grupių, kurios yra supergrupės ir jų dainų neperklausinėju. Pavyzdžiui, „Depeche Mode“ – nesu jų klausytojas, bet jie turi puikių kūrinių“, – portalui Žmonės.lt sakė V.Baumila.

Atlikėjo dovana merginoms – gėlių puokštė ir scenoje atliktas kūrinys. Dar, žinoma, gražūs žodžiai. „Jos dirba su geriausiu šalies prodiuseriu, viskas tuo pasakyta. Jos puikiai reklamuojamos, dirba kokybiškai ir nėra susipykusios su beskonybe“, – tikino V.Baumila.

Koncerte uždainavę „Pinup Girls“ kolegos Donatas Montvydas ir Dima Šavrovas-Sasha Song merginoms taip pat dovanojo savo atliekamus kūrinius. Dar patikino, kad buvimas kartu ir palaikymas jau yra dovana.

„Mes esame viena šeima, jos – šeimos dalis. Mes daug matomės, koncertuojame. Dima joms rašo dainas. Ar klausau jų muzikos mašinoje? Aš ir savo dainų neklausau“, – juokėsi dainininkas D.Montvydas. Visų dainų iš naujojo grupės albumo vaikinas perklausyti dar nespėjo, bet tos, kurias girdėjo, jam patiko.

Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr./Vakaro akimirka
Sasha Song ir Donatas Montvydas

A.Mašanauskaitė – ypatingas koncerto svečias. Dar prieš metus mergina pati dainavo šioje grupėje, o dabar atvyko pasveikinti. „Dabar galiu matyti, kaip viskas vyksta iš šono. Esu laiminga, dėkinga prodiuseriams, kurie man daug davė. Linkiu merginoms toliau švytėti, pasiekti užsibrėžtus tikslus, kurių jos aktyviai siekia nuo pat pradžių“, – gražiu žodžiu kolektyvą minėjo ji. Dovanų mergina irgi neatnešė: „Mano bučkiai yra didžiausia dovana.“

Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr./Vakaro akimirka
Šarūnas Kirdeikis ir Agota Mašanauskaitė

Antai gimtadienio šventėje pasirodęs Š.Kirdeikis „Pinup Girls“ išvis girdėjo tik kartą – ne jo stilius ir tiek. „Merginas girdėjau tik per M.A.M.A. apdovanojimus, nes ten šoko mano draugai. Esu linkęs į sunkesnę elektroninę muziką, tad „Pinup  Girls“ į šią kategoriją nepatenka“, – sakė choreografas.

Vyro dovana merginoms – itin ekstrentiška: tai šansas išgirsti jo kritiką. „Atėjau tuščiomis, dovanoju savo dėmesį, meilę ir galbūt kokį komentarą – manau, kad scenoje esantiems žmonėms sveika kritika yra būtina. Žinoma, jei jos to norės. O kritika nebūtinai turi būti bloga – man patinka ir girti žmones. Šios merginos sunkiai dirba, yra gražios, smagios. Žinoma, įžulu „atnešti“ tokią dovaną, tačiau kitaip būčiau atėjęs tuščiomis“, – šypsojosi Š.Kirdeikis.

Per kone dviejų valandų trukmės šou „Pinup Girls“ gerbėjams dovanojo visus albume „Išpažintis“ skambančius kūrinius. Renginio metu jos nesyk pripažino – ši diena joms išties ypatinga, tad šventę atsimins dar ilgai.

Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr./Pinup Girls
Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr./„Pinup Girls“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius