-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 05

Grupė „Sisters On Wire“ pristato singlą iš būsimo albumo

Vilniečių grupė „Sisters On Wire“ šiandien pristato pirmą singlą iš būsimo albumo. Gyvai dainą „Oceans“ bei kitus naujus grupės kūrinius klausytojai galės išgirsti jau šiandien – balandžio 5 dieną, Vilniaus gyvos muzikos klube „Tamsta“.
„Sisters On Wire“
„Sisters On Wire“ / Ryčio Šeškaičio nuotr.

„Tai yra svajinga daina apie vidinę ramybę ir tuos momentus, dėl kurių mes iš tiesų gyvename – apie laiką praleistą su draugais, dienas, kai esame įsimylėję, svajojame, apie vasaros vakarus, festivalius, jaunystę ir gyvenimą“, – naujausią kūrinį pristato grupės vokalistas Olegas Jerochinas.

Kartu su šiandien išleidžiama daina „Oceans“, grupė pristato ir jai sukurtą vizualą, kuriame akcentavo kūrinio žodžius. „Norim, kad mūsų klausytojai kuo greičiau juos išmoktų ir jau šiandien koncerte dainuotų kartu“, – teigia grupės nariai.

Įvertinkite „Sisters On Wire“ dainą „Oceans“:

VIDEO: Sisters On Wire - Oceans

Šiandien išleidžiama daina – pirmasis singlas iš naujo grupės mini albumo, pavadinimu „Patterns“, kurį išleisti planuojama balandžio pabaigoje. Po beveik trejų metų pertraukos išleidžiamą dainų rinkinį sudarys penki „Sisters On Wire“ kūriniai.

Ryčio Šeškaičio nuotr./„Sisters On Wire“
Ryčio Šeškaičio nuotr./„Sisters On Wire“

„Muzika yra mūsų aistra, tai – kuo gyvename, o kiekvienu savo kūriniu ar leidiniu siekiame tik geriausių rezultatų. Dėl to, jau kurį laiką esam užsidarę studijoje, įrašinėjam, tobulinam savo skambesį, koncertinę programą ir nekantraujam ją pristatyti gyvai“, – teigia „Sisters On Wire“ nariai.

Naujai studijoje užgimusias mintis, idėjas ir skambesį „Sisters On Wire“ klausytojams pristatys jau balandžio 5 dieną, grupė visus kviečia susitikti gyvos muzikos klube „Tamsta“.

Ryčio Šeškaičio nuotr./„Sisters On Wire“
Ryčio Šeškaičio nuotr./„Sisters On Wire“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius