Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 05

Grupė „Vyšnios“ pristato dainą „Rozmarinai“: filmuodamos klipą įsivėlė į konfliktą

Ko tik nepadarysi vardan gero vaizdo ekrane.... Tuo įsitikino populiarios merginų grupės „Vyšnios“ narės, kurios pristato vaizdo klipą dainai „Rozmarinai“.
Grupė „Vyšnios“
Grupė „Vyšnios“ / Asmeninio albumo nuotr.

Dėl gražių vaizdų, kuriuos video norėjo įamžinti komanda, atlikėjos Sandra Navickaitė, Aistė Karanauskytė ir Agnė Jarmalavičiūtė turėjo kaip reikiant pasistengti. Filmavimo darbai vyko kelias dienas, merginos keitė lokacijas ir drabužius, įveikė savo baimes.

Tačiau bene skandalingiausias įvykis nutiko, kuomet reikėjo filmuotis ant vieno Vilniaus daugiabučio stogo.

„Šį stogą galima vadinti labai populiariu. Čia savo klipą yra filmavęs Justinas Jarutis, ten įsiamžinome ir mes. Vaizdai atsiveria puikūs, tačiau tokia muzikantų draugija visai nesidžiaugia vietiniai gyventojai. Su jais teko įsivelti į konfliktą, mes buvo varomos lauk. Kiek žinome, panašių nesklandumų patyrė ir J.Jarutis. Vis dėlto tikimės, kad vilniečiai, gyvenantys tame name, apsidžiaugs išvydę savo namo stogą ir nepyks dėl mūsų draugijos tą dieną“, – šyptelėjo grupės „Vyšnios“ narės.

Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Vyšnios“
Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Vyšnios“

Agnė, Sandra ir Aistė pasakojo, kad tas mėnuo, kuomet vyko montažo darbai, ėjo itin lėtai. „Mes su nekantrumu laukėme galutinio rezultato, bet galime pasidžiaugti, jog buvo verta tiek ilgai laukti. Viskas kadre atrodo puikiai, esame patenkintos“, – kalbėjo atlikėjos.

Primename, kad ankstesnis grupės „Vyšnios“ klipas dainai „Nevarbu“ sulaukė milžiniško populiarumo. Dar prieš mėnesį dainininkės džiaugėsi, kad jų darbas „Youtube“ platformoje buvo peržiūrėtas milijoną kartų, o praėjus mėnesiui skaičiai dar smarkiai ūgtelėjo.

Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Vyšnios“
Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Vyšnios“

„Šiuo metu „Nesvarbu“ turi 1,3 milijono peržiūrų. Tikimės, kad naujasis mūsų darbas taip pat patiks klausytojams ir pasieks tokį rezultatą ar dar jį pagerins. Juk reikia nebijoti svajoti, nes svajonės pildosi “, – kalbėjo „Vyšnios“ narės.

Naują dainą „Rozmarinai“ galite išgirsti ir vaizdo klipą pamatyti čia:

VIDEO: VYŠNIOS - Rozmarinai (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius