-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 01

Grupei „Pikaso“ praėję metai buvo kupini iššūkių

Vaikinų grupė „Pikaso“ 2012-uosius praleido ne tik įrašinėdami naujas dainas ar kurdami klipus, bet ir tobulindami savo muzikinius bei kitus scenos įgūdžius. Tomas, Haroldas ir Deividas, džiaugiasi, jog buvo pastebėti ne tik savo ištikimų gerbėjų, bet ir muzikos profesionalų.
„Pikaso“
„Pikaso“ / Gintauto Bružo nuotr.

„Praėjusiais metais dirbome įvairiomis kryptimis. Ne tik įrašinėjom dainas, koncertavome, bet ir tobulėjome muzikaliai. Džiaugiamės, kad nelikome nepastebėti muzikos profesionalų. Buvome nominuoti M.A.M.A apdovanojimuose, įvairiose radijo stotyse. Tik šiek tiek liūdna, jog vis dar dažnai į pirmą planą iškyla merginų grupės, kurios beveik visada dainuoja pagal fonogramą, o vaikinus, dainuojančius gyvai, tobulėjančius, rengiančius tiek šou, tiek akustines programas, įvairių projektų rengėjai dažnai praleidžia pro akis“, – apgailestavo grupės vaikinai, tačiau tikino nenusimenantys, nes metai pažėrė nemažai iššūkių ir atradimų.

Filip Butkin (Filip Butkin Photography) nuotr./Pikaso
Filip Butkin (Filip Butkin Photography) nuotr./„Pikaso“

Metus grupė pradėjo su neįprastu ir labiau dvasiškai prasmingu klipu „Tyla“, kuris turėjo didelę reikšmę grupės kelyje ir pasiekė jų gerbėjų širdis. „Pikaso“ vaikinai filmuodami dainos „Tyla“ klipą į pagalbą pasikvietė žmones, labiausiai suprantančius žodžio “tyla” reikšmę – kurčiuosius.

Vasarą vaikinai savo gerbėjus nustebino įrašydami dainą su debiutuojančia merginų grupe „Mochito“. Žaisminga daina „Aš viską atleisiu tau“ ir intriguojantis vaizdo klipas sukėlė nemažai apkalbų ir klausimų.

Grupės nariui Tomui 2012-ųjų vasara įsiminė ne tik muzikine veikla, bet ir intensyvia pažintimi su šokių pasauliu. Visą vasarą treniravęsis su šokių partnere Nerile, Tomas nustebino gerbėjus ne tik savo judesiais ant parketo, bet ir pikantišku anonsiniu vaizdo klipu.

Vasaros pabaigoje startavo ne tik šokių projektas, bet ir nauja grupės „Pikaso“ daina „Skirtingi krantai“. Beje, vaikinai šįsyk palepino savo gerbėjus fotosesija paplūdimyje, kur trumpam virto gelbėtojais.

Gintauto Bružo nuotr./Pikaso
Gintauto Bružo nuotr./„Pikaso“

Besibaigiant metams vaikinai savo klausytojams padovanojo dar vieną kūrinį. Daina „Lauksim žiemą saulės“ – bendro darbo su vienu garsiausių šalies muzikos prodiuserių Žilvinu Žusinu rezultatas iš karto sulaukės didžiulio gerbėjų dėmesio.

Ne ką mažiau reikšmingas buvo ir besibaigiančių metų koncertinis turas. 2012-aisiais grupė „Pikaso“ surengė apie 100 koncertų. Staigmena gerbėjams tapo akustinių koncertų ciklas. Parengę naujausias dainas ir senuosius hitus akustiškai, vaikinai dar kartą įrodė, jog yra įvairiapusiai profesionalai. Tai projektas dar kartą patvirtinęs, jog „Pikaso“ – tai grupė galinti ir mokanti sėkmingai eksperimentuoti. Maža to, visuose savo koncertuose koncertuodami gyvai vaikinai paneigė mitą, jog popmuzikos grupės be fonogramos neįsivaizduojamos.

Jūsų ausims, sielai ir širdžiai – „Pikaso“ daina „Skirtingi krantai“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius