-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 29

Grupės „Lemon Joy“ lyderis Igoris Kofas: „Muzikos paversti preke nemoku“

Grupė „Lemon Joy“, lapkričio 2-ąją, šeštadienį, koncertuosianti Klaipėdos naktiniame klube „PORT night club by BarBar'a“, savo gerbėjams suteikia truputį vilčių, jog iki šio šeštadienio spės sudėlioti „taškus ant i“ ir būtent pajūryje pristatys naujausią savo kūrinį „Su pirma saulės šviesa“.
Igoris Kofas
Igoris Kofas / Luko Balandžio nuotr.
Temos: 2 Igoris Kofas Muzika

„Na, įsipareigoti nenorime, bet visko gali nutikti. Jei nespėsime pasirengti šiam savaitgaliui, radio singlas eteryje turėtų pradėti suktis lapkričio viduryje“, – sakė „Lemon Joy“ narys Olegas Dikermanas.

Kūriniui tekstą ir žodžius parašė grupės lyderis Igoris Kofas. Atlikėjas sakė, jog daina yra gimusi iš realiai patirtų išgyvenimų.

„Visos dainos, kurias parašau, yra apie mane. Tik tai, ką dainuoju, nebūtinai nutiko neseniai, – sakė I. Kofas, – Visokių peripetijų gyvenime buvo. Įkvėpimo yra iš ko semtis“.

Nors singlo pavadinime yra žodis „saulė“, „Lemon Joy“ nariai šypsodamiesi sako, kad daina yra ne apie orą, o apie sudėtingus žmonių santykius.

„Su pirma saulės šviesa tu grįši pas jį, o aš – pas ją, – kūrinį citavo I. Kofas, – Ar man taip yra buvę. Žinoma. Ar galima santykius pratęsti, negrįšti pas antrąsias puses? Be abejonės, bet kartais to nesinori...“

„Lemon Joy“ naują singlą klausytojams pristatys maždaug po dviejų metų pertraukos. I. Kofas sakė nežinąs, kuomet bus išleistas grupės albumas: „Neesu strategas ir nemoku visko planuoti, iš muzikos daryti verslą, užsiimti reklaminėmis kampanijomis. Tiesiog kuriame ir nesistengiame visko organizuoti dirbtinai“.

I.Kofas sakė stengiasis dažnai lankytis įrašų studijoje. Į ją retai užsuka tik vasaromis arba tomis dienomis, kai norisi tiesiog gulėti lovoje, žiūrėti televizorių ir susirašinėti su draugais SMS žinutėmis ar socialiniame tinkle.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius