-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 28

Gyčio Paškevičiaus koncerte Klaipėdos dramos teatre prireikė papildomų kėdžių

Penktadienio vakarą sausakimšoje Klaipėdos dramos teatro salėje skambėjo ne aktorių monologai, o Lietuvos muzikos grando Gyčio Paškevičiaus atliekamos dainos.
Gytis Paškevičius
Gytis Paškevičius / Fotopolis.lt nuotr.

Šiuo pasirodymu buvo pradėtas koncertų ciklas, kurio metu populiarūs Lietuvos muzikos atlikėjai pademonstruos neseniai po rekonstrukcijos atidaryto ir modernia scenos įranga aprūpinto uostamiesčio Dramos teatro akustines galimybes bei dovanos muzikos šventę teatro pasiilgusiai publikai. 

Jau pirmasis šio ciklo pasirodymas, kurį surengė Gytis Paškevičius kartu su grupe „Crazy Crow“, sulaukė tokio Vakarų Lietuvos publikos susidomėjimo, kad daugiau nei 400 vietų Klaipėdos dramos teatro žiūrovų salė netalpino visų norinčiųjų, tad organizatoriams teko pasirūpinti papildomomis kėdėmis.

Fotopolis.lt nuotr./Gyčio Paškevičiaus koncertas Klaipėdoje
Fotopolis.lt nuotr./Gyčio Paškevičiaus koncertas Klaipėdoje

Unikalios atsinaujinusio teatro erdvės bei šiuo metu bene moderniausia Lietuvoje scenos įranga ir technologijos užbūrė ne tik žiūrovus, bet ir patį atlikėją. Sveikindamas susirinkusiuosius, G. Paškevičius nuoširdžiai pasidžiaugė, kad Klaipėda vėl turi tokį puikų teatrą ir prisiminė, kad jau yra jame koncertavęs prieš dvi dešimtis metų.  

Šįsyk gausiai susirinkusi publika turėjo galimybę išgirsti tiek metų patikrintas populiariausias G. Paškevičiaus dainas „Šiam pasauly“, „Tu vėjo paklausk“, „Draugams“, „Dalužė“, tiek naujesnius kūrinius. Scenos grando muzika ir su niekuo nesupainiojamas balsas jaukioje Klaipėdos dramos teatro erdvėje skambėjo itin nuoširdžiai ir jausmingai. Juolab kad muzikantai atsižvelgė į specifinę koncerto vietą ir pasistengė maksimaliai priderinti prie jos savo programą. Tad žiūrovai turėjo malonumą mėgautis tiek kokybišku garsu, tiek veiksmu scenoje, ir vos įpusėjus koncertui, publika jau dainavo kartu su Gyčiu.

Fotopolis.lt nuotr./Gyčio Paškevičiaus koncertas Klaipėdoje
Fotopolis.lt nuotr./Gyčio Paškevičiaus koncertas Klaipėdoje
Fotopolis.lt nuotr./Gyčio Paškevičiaus koncertas Klaipėdoje
Fotopolis.lt nuotr./Gyčio Paškevičiaus koncertas Klaipėdoje

Pasak koncertų ciklą Klaipėdos dramos teatre rengiančio uostamiesčio renginių organizatoriaus Jevgenijaus Sokolovo, pradžia buvo išties įkvepianti, bet dabar vėl laukia pasiruošimas naujiems pasirodymams.

Kovo 8-ąją šventę moterims ir ne tik joms dovanos Linas Adomaitis su akustine gyvo garso grupe. Ši kompanija šventinę dieną atliks pačias ryškiausias visų laikų Lino sukurtas dainas.

Kovo 21-ąją atvyksta Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“. Ši grupė jau septynerius metus laikosi tradicijos rengti ypatingus koncertus per pavasario ir rudens lygiadienius, tačiau kol kas dar niekada to nedarė Klaipėdoje. Atgimęs uostamiesčio dramos teatras - puikiai tinkama erdvė šią tradiciją pirmą kartą atvežti į pajūrį. Beje, tai, jog šie koncertai ypač laukiami muzikos gerbėjų, patvirtina faktas, kad į keliomis dienomis anksčiau Vilniuje vyksiantį Aistės ir grupės „Skylė“ lygiadienio pasirodymą visi bilietai jau išpirkti. 

Fotopolis.lt nuotr./Gytis Paškevičius
Fotopolis.lt nuotr./Gytis Paškevičius

Balandžio 8 d. koncertų ciklą Klaipėdos dramos teatre vainikuos „Aktorių trio“ pasirodymas. Trys Lietuvoje gerai žinomi aktoriai Kostas Smoriginas, Olegas Ditkovskis ir Saulius Bareikis po ilgos pertraukos  vėl muzikuoja drauge bei pristato naują albumą simboliniu pavadinimu „Vėl kartu“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius