-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 21

„Happyendless“ pristato naują grupės „SSG“ dainos versiją: įvertinkite

Vieni populiariausių Lietuvos elektroninės muzikos kūrėjų „Happyendless“ šiandien pristato savaip perkurtą alternatyvaus roko grupės „SSG“ dainos „Atbėgo kariūnai, sušaudė Brazauską“ versiją.
„Happyendless“
„Happyendless“ / Gyčio Vidžiūno nuotr.

„Iš Algio Ramanausko ir grupės „SSG“ kūrybos geriausiai žinom dvi dainas – šią ir „Mano katė mėgsta šaudyt“. Tačiau per daug mylim kates, todėl joms norėto suteikti militaristinio atspalvio negalėjom“, – šypsodamiesi apie savo pasirinkimą pasakoja „Happyendless“ nariai.

Prieš keturioliką metų išleistas grupės „SSG“ kūrinys šį kartą suskambo apleistame Elektrėnų atrakcionų parke „Vaikų pasaulis“, o jame nufilmuotas vaizdo klipas – grupės „Happyendless“ ir muzikinio projekto „Scuared“ bendro darbo rezultatas.

„Malonu, kad šis projektas sujungia Lietuvos grupes bendram darbui, o dar ir nustebina tokiomis lokacijomis. Labai nusiminėm, kad nė karto neteko apsilankyti dar veikiančiame Elektrėnų atrakcionų parke“, – teigia grupės nariai.

Dalyvavimas „Scuared“ komandos mestame iššūkyje savaip perdaryti kitų Lietuvos kūrėjų dainas, „Happyendless“ duetui – ne pirma bendradarbiavimo ir dainų perkūrimo patirtis.

Ilgai grupės gerbėjų lauktame ir metų pradžioje išleistame albume „KINETIKA“ skamba kartu su įvairiais Lietuvos atlikėjais įrašyti kūriniai, o praėjusią savaitę duetas pasidalino nauja legendinės Vytauto Kernagio dainos „Kansaras“ versija.

Iššūkį Lietuvos kūrėjams savaip perdaryti ir netikėtose erdvėse atlikti savo kolegų kūrinius metanti „Scaured“ komanda jau pristatė grupių „Garbanotas Bosistas“, „Vilniaus Energija“, „McLoud“, „Deeper Upper“, „Happyendless“ perkūrinius, o netrukus atskleis ir legendinei alternatyvaus roko grupei „SSG“ mesto iššūkio rezultatą.

VIDEO: Happyendless - Atbėgo Kariūnai, Sušaudė Brazauską (SSG cover)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius