Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 10 09

Į nemalonų incidentą patekusio Nelly planai nesikeičia – koncertas Vilniuje įvyks

Praėjusį savaitgalį žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad vėliau šį mėnesį Lietuvoje koncertuosiantis vienas garsiausių JAV reperių Nelly yra sulaikytas įtariant atlikėją merginos išprievartavimu – daugelis koncerto laukiančių gerbėjų sunerimo, ar po šio incidento jo koncertas Lietuvoje beįvyks.
Nelly
Nelly / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad šeštadienį paryčiais Nelly atsidūrė areštinėje, kuomet viena mergina pasiskundė policijai buvusi išprievartauta jo. Atlikėjo advokatas Nelly mestus kaltinimus neigia ir juos vadina visišku melu.

Situacijos aplinkybes suskubo išsiaiškinti spalio 25-ąją „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje vyksiančio šou organizatoriai, susisiekę su dainininko vadyba.

Atlikėjo atstovai patikino, kad Nelly jau tą pačią dieną po apklausos buvo paleistas namo ir tęsia savo koncertinio turo pasirodymus, todėl jokių pokyčių dėl jau suplanuotų koncertų nebus.

„Bendravome su Nelly vadyba ir jie puikiai suvokia, kad šis incidentas tikrai galėjo rimtai išgąsdinti ne vieną Lietuvos muzikos gerbėją, jau įsigijusį ar planuojantį įsigyti bilietą į šį koncertą. Šis įvykis žmonėms natūraliai sukėlė abejones dėl galimo koncerto neįvykimo, tačiau tai buvo tik laikinas šokas. Svarbiausia, kad pavyko išsiaiškinti, jog koncertiniame ture suplanuoti pasirodymai vyks pagal planą, todėl baimintis dėl šou Vilniuje nėra pagrindo. Pasirodymas bus surengtas“, – aiškindamas susiklosčiusią situaciją sakė Nelly koncerto Lietuvoje organizatorius.

Prieš įžengiant į sceną amerikiečių reperiui Nelly publiką įkaitins Lietuvos hiphopo ir repo muzikos mohikanai „G&G Sindikatas“. Bilietus į koncertą platina Bilietai.lt.

Asmeninio albumo nuotr./Nelly
Asmeninio albumo nuotr./Nelly

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius