-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 26

Į Vilnių atvyksta žaibiškai išpopuliarėjusi ukrainiečių grupė „Griby“

Gegužės 13-ą dieną, 20-ą valandą Menų fabrike „Loftas“, Vilniuje vienintelį savo pasirodymą Lietuvoje surengs žaibiškai Ukrainoje ir Rusijoje išpopuliarėjusi ukrainiečių grupė „Griby“. Vos pradėję muzikinę karjerą, „Griby“ sulaukė išskirtinio susidomėjimo. Jų klipų parodijas ėmė kurti Rusijos žvaigždės, „Youtube“ grupės kūriniai peržiūrėti daugiau nei 100-ą milijonų kartų.
„Griby“
„Griby“ / Asmeninio albumo nuotr.

Vos susibūrę ir pristatę pirmąjį savo kūrinį „Namas ant ratų“, „Griby“ tiesiog susprogdino socialinius tinklus ir tapo metų sensacija bei atradimu muzikiniame pasaulyje. Neįtikėtina energetika, nepakartojamas „draivas“ ir ypatinga atmosfera lydi kiekvieną jų pasirodymą.

Prodiuserio teigimu, 2016-ųjų pabaigoje socialiniame tinkle „Vkontakte“ pristatyta jų daina „Namas ant ratų“ tapo populiariausia, daugiausiai susidomėjimo sukėlusia premjera socialinių tinklų istorijoje.

VIDEO: Грибы - Тает Лёд


2017-aisiais pristatytas naujausias „Griby“ kūrinys „Tirpstantis ledas“ jau peržiūrėtas beveik 60 mln. kartų. Ne viena Rusijos garsenybė prisidėjo prie ukrainiečių grupės populiarumo. Ir socialiniuose tinkluose, ir „Youtube“ galima rasti daugybę „Griby“ klipų parodijų, kurias sukūrė Rusijos žvaigždės. „Griby“ akimirksniu sukėlė ažiotažą ne tik Ukrainoje, bet ir Rusijoje.

Asmeninio albumo nuotr./„Griby“
Asmeninio albumo nuotr./„Griby“



„Dėl koncerto derėjomės gerą pusmetį. Tai grupė, kuri kelia itin aukštus reikalavimus viskam. Jie nedalija interviu, mažai apie save komunikuoja, todėl džiaugiamės, kad jie apskritai sutiko koncertuoti Lietuvoje. Ši proga – išskirtinė, kada galima išvysti „Griby“ Lietuvoje. Keleto jų klipų peržiūrų skaičius perkopia 100 mln. Jų koncertai „kilnoja stogą“ bet kur, kur jie surengia pasirodymą. Grupės koncertai numatyti net Dubajuje, todėl tai, kad pavyko juos prisikviesti į Vilnių, laikome sėkme“, - pasakojo vienas koncerto organizatorių.

VIDEO: Грибы - Тает Лёд

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius