Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 08 24

Ievos Narkutės ir Manto Jankavičiaus koncerte – dėmesys pirmajai meilei ir šmaikštūs komplimentai vienas kitam

„Na, tu labai deri prie pianino“, – žiūrėdamas į kolegę Ievą Narkutę ištarė dainininkas Mantas Jankavičius. „Tu irgi gerai atrodai“, – į vyrišką komplimentą atsakė smulkutė, dvispalvę suknelę vilkėjusi atlikėja.
Mantas Jankavičius ir Ieva Narkutė
Koncerto akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

I.Narkutė ir M.Jankavičius šeštadienio vakarą koncertavo Kaune, „Daugirdo“ amfiteatre. Tai buvo vienas iš „Švyturio muzikos festivalio“, vykstančio visą vasarą, pasirodymų.

Nors pasirodymas buvo numatytas 20 val., jis vėlavo pusvalandį – atlikėjai palaukė, kol į amfiteatrą suėjo prieš pat koncertą į ilgą eilę išsirikiavusi publika.

Šimtai gerbėjų pirmiausia scenoje išvydo I.Narkutę ir tris muzikantus. Po pirmo kūrinio prie ketverto prisijungė saksofonistas. Prieš kiekvieną dainą I.Narkutė bendravo su publika ir paaiškindavo, kodėl tuo metu atliks vieną arba kitą kūrinį. Nemažai dėmesio ji skyrė pirmajai meilei ir su ja išgyvenamoms pamokoms. Ji papasakojo į koncertus kartais įtraukianti ir tokias dainas, kurios, regis, turėtų likti gulėti stalčiuje. „Parašau ir atrodo, kad tai dainai dar nelaikas. Tuomet palaukiu. Kartais surizikuoju ir pristatau ją“, – pasakojo I. Narkutė.

Kai kuriuos kūrinius ji atlikdavo viena. Tačiau didžioji dalis pristatyta talkinant gyvo garso atlikėjams.

Po pusvalandžio į sceną išėjo ir M.Jankavičius. I. Narkutė juokavo „netikėtai“ sužinojusi, kad Mantas šeštadienį bus Kaune, todėl pakvietusi jį kartu pasirodyti. „Kaip smagu, Mantai, kad tu galėjai užsukti!“, – džiugiai ištarė dainininkė.

Žaidimui, kurio tikslas buvo pademonstruoti neva dueto susitikimas įvyko atsitiktinai, pasidavęs M. Jankavičius tvirtino džiaugiąsis neplanuota galimybe. Būtent tada jis I. Narkutei ir pažėrė įdomių komplimentų, kuriuos dailiosios lyties atstovė maloniai priėmė. Kartu jie atliko vieną dainą. Mantas, prieš nuskambant pirmiems akordams, dar pasitikslino kurį kūrinį reikės sudainuoti. „Mantai, aš gi sakiau į mikrofoną. Tu ką – negirdėjai? Tikrai ne „Raudoni vakarai“, – sakė I. Narkutė.

Pasibaigus dainai ji scenoje vėl liko su pritarančiais muzikantais.

Antrojoje koncerto dalyje, trukusioje valandą, scenoje karaliavo tik Mantas Jankavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius