-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 17

Ilgai kurta vizija virsta realybe – Evgenya Redko pristato išskirtinio formato koncertą „The SOS Show“

Aktyviai šiltąjį sezoną pradėjusi viena ryškiausių šių dienų šalies atlikėjų Evgenya Redko savo klaustytojams vėl turi ypatingų naujienų. Spalio 15-ąją dainininkė surengs didžiausią iki šiol savo pasirodymą kviesdama vilniečius ir miesto svečius į „Compensa“ koncertų salę.
Evgenya Redko
Evgenya Redko / Gabrieliaus Jauniškio nuotr.

Ką tik antrąjį albumą išleidusi Evgenya sako, kad įsivaizduoti savo svajonių koncertą ėmė nuo tada, kai pradėjo solo karjerą.

„Galvodavau apie didelę sceną, kurioje tilptų būrys šokėjų, muzikantų, būtų įdomios dekoracijos ir išskirtiniai apšvietimo efektai, o pasirodymas taptų it vienu junginiu, turinčiu scenarijų. Svajojau apie sceną, kurioje galėčiau išreikšti visas savo emocijas, dalintis istorijomis ir išgyvenimais, – atvirauja Evgenya. – Visus metus kuriant antrąjį albumą „SOS“ mintyse vizualizavau visą konceptą, kuriame muzika bei vaizdas susilieja ir tampa vienu. Todėl labai džiaugiuosi, kad ši vizija jau spalio mėnesį virs realybe“.

Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Evgenyos Redko klipo „Vandenyne“ filmavimas
Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Evgenyos Redko klipo „Vandenyne“ filmavimas

Po ilgai trukusio griežto karantino pagaliau galime lengviau atsikvėpti ir pasidžiaugti planuojant apsilankymus gyvuose koncertuose. Atsižvelgiant į esamą situaciją Evgenya ir jai talkinanti komanda ruošia naują koncepciją – teatrinio pasirodymo elementais paremtą reginį, kad net ir stebint koncertą iš sėdimų vietų žiūrovai galėtų mėgautis ne tik nauja muzika, bet ir vaizdu scenoje.

Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Evgenya Redko
Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Evgenya Redko

Pagal dabar Lietuvoje galiojančius reikalavimus išskirtinį Evgenyos pasirodymą „The SOS Show“ galės pamatyti 500 žmonių, tačiau atlikėja laiko sukryžiuotus pirštus ir tikisi, kad artėjant renginio datai galės sukviesti kur kas daugiau ją išgirsti ir pamatyti norinčių klausytojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius