-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 10 01

Inga Jankauskaitė pristato dainą apie išsiskyrimą: „Dabar ji tapo labai aktuali“

Aktyviai koncertuojanti ir jau ambicingiausiam savo koncertui besiruošianti Inga Jankauskaitė šiandien pristato dar vieną dainą, kupiną asmeninių patirčių. Kūrinys „Saugok save“, pasak aktorės ir kūrėjos, yra apie dabar aktualią temą – išsiskyrimus, todėl išleisti šią dainą negali būti geresnio laiko nei dabar.
Inga Jankauskaitė
Inga Jankauskaitė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Didžiausiam koncertui savo karjeroje besiruošianti I.Jankauskaitė neslepia, kad toks žingsnis atėjo natūraliai.

„Niekada nesirgau didelėm nepamatuotom ambicijom. Visada norėjau daryt tai, kuo tikiu pati, kalbėti, dainuoti ir rašyt apie tai, ką pati patyriau ir gerai žinau. Todėl mano didžiausia svajonė yra ne didžiausia arena, o kiekvienas žmogus, atėjęs pas mane kartu kurti koncerto. Nepakartojamos jo atmosferos, kada būdamas žiūrovu tarp daugybės kitų jauti, jog kiekviena nata ir žodis yra skirti tik tau. Todėl ateikit – bus gera!“ – kviečia Inga.

Įvertinkite kūrinį:

VIDEO: Inga Jankauskaitė - Saugok save

Šiandien žinoma moteris pristato ir dar vieną kūrinį, pripildytą asmeninių patirčių ir aktualų šių dienų įvykiams, kuomet nemažai porų išgyvena išsiskyrimus.

„Būna gerų išsiskyrimų! Tokia šios dainos žinutė, kuri, man regis, ypač dabar tapo tokia aktuali, kad negalėjo būt geresnio momento paleisti šitą dainą gyventi. Skiriu visiems, kas tai patyrė arba kaip tik dabar supasi šitose skaudžiose emocijų sūpynėse. Ir tyliai tikiuosi, jog ji padės paleisti tai, kas neišvengiama. Nesisavinti, o įsikibti į tiesą, jog viskas praeina“, – atvirauja kūrėja.

Artėjančią žiemą žinoma moteris surengs ir mažesnių koncertų turą keturiuose Lietuvos miestuose, kur kūryba suskambės dar intymiau, nei skambėjo iki šiol.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius