Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 22

Ironvytas pristatė solinį albumą „Antras“: scenoje repavo ir aktorius Marius Repšys

Ketvirtadienio vakarą sostinės centras siūbavo hiphopo ritmu. „Vasaros terasoje“ reperis Ironvytas pristatė antrąjį savo solinį albumą. Gal ir trūko gero oro, tačiau didžiausi entuziastai šildėsi nuo scenos alsuojančiu karščiu ir kartu su atlikėju traukė žinomiausius jo repo tekstus.
Marius Repšys ir Ironvytas
Marius Repšys ir Ironvytas / Manto Repečkos nuotr.

Koncerte Ironvytas pristatė dalį naujausių kūrinių iš albumo „Antras“, be to susirinkusiems fanams priminė ir nemažai dainų iš ankstesniojo.

Reperiui scenoje talkino atlikėja Raminta Blažytė, realybės šou „Aš – superhitas“ išgarsėjęs Nerijus Liubartas, reperis Deiwuzas bei „Sidabrinės gervės“ laimėtojas Marius Repšys.

Aktorius į koncertą atskubėjo po įtemptų spektaklio repeticijų. Repetavo nuo 11 ryto iki 9 vakaro. „Kiti mano draugai dainuoja. Aš dainuoti nemoku, tad repuoju“, – juokėsi teatro žvaigždė. Šįkart scenoje Marius puikiai išnaudojo ne tik mikrofoną, bet ir jo laidą.

 Manto Repečkos nuotr./Marius Repšys
Manto Repečkos nuotr./Marius Repšys

Prieš lipdamas į sceną aktorius neslėpė jaudulio, tačiau vėliau tvirtino, kad išvydus žiūrovus jaudulys dingo akimirksniu. M.Repšys sako, kad ir vaidindamas, ir repuodamas stengiasi stebėti žmonės, jų reakcijas.

„Vytas repuoja kiekvieną savaitgalį, aš ne. Aš vaidinu kiekvieną dieną, tad man tai daug lengviau. Kadangi man repuoti tenka tik kartą į metus – tai tikrai sukelia jaudulį. Tačiau kažkaip susitvarkiau. Man patinka būti scenoje, jaučiu, kad tai mano vieta. Taip pat visada smagu susitikti su Vytu“, – šypteli aktorius.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ironvyto albumo pristatymas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ironvyto albumo pristatymas
 Manto Repečkos nuotr./Marius Repšys
Manto Repečkos nuotr./Marius Repšys

Koncerto įvertinti atvyko ir grupių „G&G Sindikatas“ ir „Dogma“ prodiuseris Donciavas, atlikėjas Kazimieras Likša, ant scenos kartu užlipo viešojo kalbėjimo specialistas Igoris Vasiliauskas.

Koncerto akimirkas vaizdo kamera įamžino jaunas ir perspektyvus kūrėjas Tom Rela. Tad netrukus fanai, kurie negalėjo patekti į koncertą, jį galės pamatyti išskirtiniame vaizdo klipe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius