-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 14

Irūna Puzaraitė su vyru Roku pristato naują dainą: „Tai muzika, kuri mus sujungė“

Buvusi grupės „Mokinukės“ narė Irūna Puzaraitė-Čepononienė su vyru Roku Čepononiu gerbėjams parengė staigmeną – dainą apie jųdviejų užsimezgusią draugystę. Pasirodo, kad Irūną su būsimu sutuoktiniu suvedė būtent muzika.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė su vyru Roku Čepononiu
Irūna Puzaraitė-Čepononienė su vyru Roku Čepononiu / Rimo Kaminsko ir Kristinos Aleksynaitės nuotr.

I.Puzaraitė-Čepononienė sako, kad jos su Roku draugystė prasidėjo nuo muzikos. Nuo tokios muzikos, kurią kuria ir jaučia labiausiai šiandien. Anot jos, nauja daina apie galimybę, apie žmonių laukimą ir šios galimybės praradimą.

VIDEO: Cherockee feat. Irūna - Opportunity

„Dažnas iš mūsų laukia kokio nors ženklo ar spyrio pradėti, ką nors naujo, įgyvendinti seną svajonę, tačiau toks ženklas pasirodo ne visiems. Praėjus kiek laiko ir suvokus, kad antro šanso nebus, apima graužatis, gailestis, pyktis“, – tikina atlikėja.

Ji mano, kad nebūtina laukti ženklų, o galima viską padaryti iš karto. Ir tikrai ne nuo pirmadienio, nuo kitos savaitės ar net pavasario.

„Būtent taip ir mums nutiko su muzika. Ilgai planavome, ilgai ruošėmės, laukėme vis geresnio ar patogesnio laiko, tačiau suvokėme, kad tai tik savęs apgaudinėjimas. Nėra geresnio laiko kažką pradėto negu dabar. Būtent apie tai ir yra ši daina“, – atskleidžia Irūna.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius