Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 04 02

„Ivanushki International“ narys tikisi, gal į koncertą Vilniuje ateis jo prieš 20 metų dingęs pusbrolis

Šeštadienio rytą Vilniaus tarptautinio oro uosto labai svarbių asmenų terminale nusileido jau šį vakarą koncertuosiančių auksinių berniukų „Ivanushki International“ trio – Andrejus Grigorjevas – Apolonovas, Kirilas Andrejevas ir Kitilas Turičenko bei turbūt vieno sėkmingiausių ir populiariausių Ukrainos muzikos projektų „Potap y Nastya” nariai.
Grupė „Ivanushki International”
Grupė „Ivanushki International” / Asmeninė nuotr.

Jau šį vakarą „Ivanushki International“ ir „Potap i Nastya“ pasirodys Vilniaus „Siemens“ arenos scenoje.

Atlikėjai koncerto organizatoriams pateikė ir keletą ypatingų pageidavimų – vietos lėktuve turėjo būti verslo klasėje, o pasitikimas – VIP salėje. Ilsėtis populiariosios grupės nariai panoro kuo brangesniame viešbutyje, o vaišintis prieš koncertą – kokybiškais lietuviškais produktais. Dainininkai užsisakė ir tam tikros mineralizacijos vandens.

Asmeninė nuotr./Grupė „Ivanushki International”
Asmeninė nuotr./Grupė „Ivanushki International”

Tik pasisveikinęs su jį oro uoste pasitikusiais asmenimis vienas iš „Ivanushki International“ įkūrėjų K.Andrejevas sakė besitikįs, kad vakare į pasirodymą ateis prieš 20 metų į Lietuvą gyventi išvykęs ir iki šiol nematytas pusbrolis.

Dar 1996-aisiais susikūrusi grupė „Ivanushki International“ savo gerbėjams iki šiol dovanoja ypatingo populiarumo sulaukiančius koncertus ir dainas.

Vilniaus „Siemens“ arenoje skambės legendinės grupės dainos: „Tuchi“(Тучи), „Topolinyi puh“ (Тополиный пух) ir kt.

Asmeninė nuotr./Grupė „Ivanushki International”
Asmeninė nuotr./Grupė „Ivanushki International”

Nors duetas „Potap y Nastya“ kartu tik nuo 2006-ųjų, kartu jau užkariavo milijonų klausytojų širdis bei laimėjo dešimtis apdovanojimų įvairiose šalyse. Potap – ne tik atlikėjas, bet ir labai talentingas prodiuseris, kūrėjas ir dainų autorius. Nastya – puiki daininkė ir aktorė. Duetas balandžio 2 d. dovanos visiem jau gerai žinomas dainas: „Chumachechaja vesna“ (Чумачечая Весна), „Ne para“ (Не пара), „Prileleto“ (Прилелето) ir daug kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius