Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 10 10

Įvertinkite: atlikėja Dzala pristato serialo „Juodosios našlės“ dainą

Jau spalio 25 dieną TV žiūrovai turės galimybę išvysti daugiaserijinį 12 dalių lietuvišką filmą „Juodosios našlės“. Pagrindinę filmo dainą sukūrė ir atlieka gruzinų bei armėnų kraujo turinti atlikėja bei dainų kūrėja Ingrida Toleikytė, geriau žinoma Dzalos slapyvardžiu.
Atlikėja Dzala
Atlikėja Dzala / Asmeninė nuotr.

Filmas žiūrovą įtrauks į pagrindinių herojų dramatiškas gyvenimo istorijas. Iš pirmo žvilgsnio, trys geriausios draugės Viktorija, Jolanta ir Kristina turėtų mėgautis gyvenimo malonumais, tačiau kažkodėl jos yra labai nelaimingos. Pagrindinė nusivylimo gyvenimu priežastis – jų vyrai, todėl moterys nusprendžia jais... atsikratyti.

Asmeninė nuotr./Filmavimo akimirka
Asmeninė nuotr./Filmavimo akimirka

„Susipažinusi su serialo filmuota medžiaga, labai natūraliai viską pajutau ir išgyvenau. Laikydama ant kelių savo keturių su puse mėnesių sūnelį, sukūriau šią skaudžią, fatališkos istorijos dainą. Mes, visos moterys, dažnai tai pergyvenam ir patiriam, visa tai yra mumyse. Deja, gyvenam tokiame pasaulyje, kur vyrai žemina, skriaudžia, smurtauja prieš savo moteris, todėl ši tema yra labai liūdna ir išlieka itin aktualia“, – atvirauja dainos kūrėja Dzala.

Atlikėja sako, kad filmavimas nebuvo lengvas, tačiau galutiniu rezultatu ji yra labai patenkinta.

Asmeninė nuotr./Atlikėja Dzala
Asmeninė nuotr./Atlikėja Dzala

„Filmavimai ir pasiruošimas vyko nuo ryto iki vakaro. Kaip tyčia pasitaikė labai šalta diena ir po to savaitę laiko su mažyliu peršalę sirgom. Tačiau viską atperka toks bendras kūrybinis rezultatas, kuriuo esu labai patenkinta ir dėkinga visai atsidavusiai darbui komandai“, – pasakoja Dzala.

Vaizdo klipą kūrusios prodiuserinės bendrovės „Be Tabu“ ir KO atstovas Andrius Bartkus sakė, kad vaizdo klipo filmavimas vyko įdomiose vietose, viena tokių – apleista karinė bazė, kurioje anksčiau buvo laikomi branduoliniai ginklai.

VIDEO: Juodosios Našlės su Dzala (Official Music Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius