-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 07

Įvertinkite: atlikėjas Vincentas Linkevičius pristato naujausią kūrinį „Noriu būt šalia“

Projekto „Lietuvos balsas“, šių metų „Eurovizijos“ atrankos dalyvis Vincentas Linkevičius publikos teismui pristato savo bendrą darbą su garsiu prodiuseriu Žilvinu Žusinu – dainą „Noriu būt šalia“. Kaip sako pats atlikėjas, šis kūrinys yra apie pačią tikriausią meilę. Tiesa, dainininkas pristato ne tik lietuvišką, bet ir anglišką kūrinio versiją, kuri vadinasi „Run Away With Me“.
Vincentas Linkevičius
Vincentas Linkevičius / Asmeninio albumo nuotr.

Vaikinas kartu su daina pristato ir naują vaizdo klipą. Tiesa, šiuo klipu Vincentas neketina stebinti publikos ir specialiai jį darė jaukų ir paprastą. „Klipas yra paprastas, namų gamybos ir mes juo neketiname nustebinti technologiniais sprendimais. Jis yra filmuotas keturiuose miestuose. Būtent naktiniuose miestuose“, – sprendimus aiškino V.Linkevičius.

Beje, vaikinas dainos „Noriu būt šalia“ vaizdo klipą filmavo net keturiuose miestuose: Vilniuje, Klaipėdoje, Paryžiuje ir Norvegijos mieste Stavangeryje. „Daugiausiai yra rodomos dvi sostinės – Paryžius ir Vilnius. Paryžius pasirinktas kaip meilės simbolis“, – Žmonės.lt pasakojo Vincentas.

Žmonės.lt primena, kad V.Linkevičius jau yra išleidęs keletą dainų ir vaizdo klipų. Kartu su muzikos prodiuseriu Mario Basanov bei reperiu Mr. M jaunasis atlikėjas įrašė dainą „Win The World“ ir pristatė vaizdo klipą, o netrukus pateikė ir dainos „Dance the night“ vaizdo klipą.

Trumpai apie V.Linkevičių

Vincentas Linkevičius nėra naujokas muzikos pasaulyje. Atlikėjas gimė muzikų šeimoje, o būdamas trejų jau dainavo scenoje. V.Linkevičius baigė Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatoriją, fortepijono specialybę. Vėliau klaipėdietis mokėsi Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje džiazo vokalo. Norėdamas tobulinti pasirinktą specialybę, studijas tęsti išvyko į Klaipėdos universiteto džiazo muzikos katedrą, pas dėstytoją docentą Stepą Janušką.

LNK projekte „Lietuvos balsas“ Vincentas užkopė iki pat pusfinalio, o šių metų „Eurovizijos“ atrankoje sužibėjo kūriniu „Dance the Night“. Vincentas yra daugelio respublikinių, pavyzdžiui, „Muzika be sienų“, „Pavasario fiesta“, „Europos dainų konkurso“, „Kaunas talent“ ir kitų konkursų laureatas.

Vaikinas atliko pagrindinius vaidmenis miuzikluose „Ugnies medžioklė su varovais“ ir „Eglė-Karalienė Žalčių“. Koncertavo Belgijoje, Suomijoje, Ispanijoje, Vokietijoje, Didžiojoje Britanijoje, Norvegijoje ir Lietuvoje.

Žmonės.lt skaitytojams siūlome paklausyti V.Linkevičiaus naujausio kūrinio „Noriu būt šalia“, pažiūrėti vaizdo klipą ir savo nuomonę išsakyti komentaruose.

VIDEO: Vincentas Linkevičius - Noriu Būt Šalia [Video klipas]

Kviečiame įvertinti ir anglišką Vincento Linkevičiaus dainos versiją.

VIDEO: Vincent Link - Run Away With Me [Official Video]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius