-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 19

Įvertinkite: Donatas Montvydas pristato pirmąjį albumo „Norim Dar“ singlą „Iškelk rankas“

Donatas Montvydas ir „One Element“ projektas pristato pirmąjį singlą „Iškelk rankas“ iš naujojo albumo „Norim Dar“, kuris oficialiai bus pristatytas gruodžio 27d. „Forum Palace“ Vilniuje vyksiančiame koncerte.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / G.Žilinsko nuotr.

„Svarbi akimirka kuomet ateina laikas pasidalint darbo vaisiais su klausytojais“, – sako atlikėjas.

Paklaustas, kuo ypatingas šis pristatomas singlas, Donatas dalinasi įspūdžiais: „Dainos „Iškelk rankas“ kokybės rezultatą nulėmė bendras darbas su Australų įrašų studija „studios301“. Ši tarptautinė įrašų kompanija dirba drauge su garsiausiais pasaulio atlikėjais ir grupėmis kaip Lady Gaga, Empire of the Sun, Kanye West, Muse, Maroon5, Rihanna, Santana, Neil Young, U2 ir t.t.. Tai vertingiausia mūsų komandos investicija lėmusi skambėsį, prilygstantį pasauliniui standartui. Siekiant meistriškumo savo profesijoje privalai stebėti ne tik savo šalies rinkos tendencijas, bet ir pasaulio iškeltus reikalavimus. Įrašinėdami vokalus šokinei muzikai kartais nusiviliam rezultatu, kurį mūsų ausiai pagadina lietuviškas tekstas, tačiau šis kūrinys pakeitė mano įsitikinimus. Jis skamba, – bent jau Australai taip mano“, – šypsosi Donatas.

Paklaustas apie kūrinio idėja atlikėjas sako: „Sunku suvokti, tačiau net šiuolaikinėje muzikoje man svarbu sujungti senųjų ir naujųjų laikų principus ir vertybes. Visais laikais žmogaus nuomonė buvo reiškiama iškelta ranka, – tai tarsi simbolis žmogaus balso. Pakelta ranka, – tai žmones vienijanti kūno kalba, kurią mačiau kurdamas dainos istoriją.“ 

Baigdamas pokalbį, atlikėjas visus kviečia pasiklausyti naujojo singlo „Iškelk rankas“. Įvertinti jį kviečiame komentaruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius