-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 18

Įvertinkite: „Echoes“ pristato pirmą savo solinę dainą „Lite“

Debiutavę vasarą ir pristatę dainą „Sex & City Life“ kartu su Sasha Song, vėliau kartu su legendinės grupės „Empti“ vokaliste Giedre Kilčiauskiene įrašę bendrą dainą „Iš Lėto“, muzikos kūrėjai bei atlikėjai „Echoes“ kviečia klausytis naujausio jų kūrinio „Lite“.
Echoes
Echoes / Asmeninio albumo nuotr.

„Galima sakyti, kad tai – dar vienas mūsų debiutas, – kalba muzikantai. – Pirmajame savo soliniame kūrinyje šviesiai šnekame apie sunkius išgyvenimus. Jų yra ir mūsų, ir bet kieno kito gyvenime. Šią dainą jau girdėję mūsų draugai sakė, kad čia užprogramuota kažkokia energija, skatinanti džiaugtis gyvenimu net tada, kai būna sunku. Tokie žodžiai mums yra pats didžiausias įvertinimas. Tikimės, kad ši daina kalbės tiems, kam reikia šių žodžių“, – dalinasi atlikėjai.

Ne veltui dainą kūrėjai pavadino „Lite“ (angl. „Šviesa“). „Netrukus gatvės bus pilnos sniego, ir mes neabejojame, kad ši „Šviesa“ šiek tiek sušildys“, – paslaptingai pokalbį baigia grupės nariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius