-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 26

Įvertinkite: Elvina Milkauskaitė pristato vasarišką kūrinį „Mylėjau tik tave“

Pirmojo muzikinio šou „Lietuvos balsas“ sezono finalininkė, 2010 metų šlagerių princesė Elvina Milkauskaitė pristato naują vasarišką kūrinį „Mylėjau tik tave“.
Elvina Milkauskaitė
Elvina Milkauskaitė / Greta Pelėda photography nuotr.

Nors atlikėja nėra visiems pažįstama, tačiau yra įrašiusi jau ne vieną dainą pas garsiausius Lietuvos kūrėjus. Merginos atliekamą dainą „Closer“ moka ir dainuoja kone visi, tai šilčiausiai publikos priimama daina.  

„Mano atliekamas repertuaras yra gana įvairus, tai rodo, kad aš vis dar ieškau savo tikrojo stiliaus, tačiau man dar tik 22 metai, todėl, manau, jog tai yra normalu. Ir nors giliai širdyje esu lyrikė ir tai žinau jau seniai, tačiau Lietuvos publikai priimtinesnis kitoks muzikos žanras, todėl atlieku linksmas klubines bei pop dainas, kurios turi savitą braižą, todėl kiekvienas atsirenka pagal savo skonį“, – sako ji. 

VIDEO: ELVINA MILKAUSKAITĖ - MYLĖJAU TIK TAVE

Apie save dainininkė pasakoja: „Šiuo metu rašau bakalaurinį darbą ir vasarą jau turėčiau baigti universitetą, na, o tada prasidės mano kitas gyvenimo etapas. Muzika visada buvo mano didžiausia aistra, tai ne šiaip užgaida, nes dainuoti pradėjau vos išmokusi kalbėti, tačiau visuomet buvo priežasčių, kodėl 100% negalėjau to siekti, o užsiimti tik kaip papildoma veikla. Visų pirma mokykla, na, o vėliau universitetas, todėl tik tam tikromis akimirkomis pasirodydavau tai viename, tai kitame televiziniame projekte ar konkurse, tai buvo laikina. Žinoma, kitiems pavyksta suderinti viską, tačiau aš jaučiu, kad mano tikrasis muzikos kelias prasidės tik dabar, kuomet vasarą jau turėsiu diplomą ir galėsiu siekti savo svajonės.“

„Galbūt šis mano pasisakymas skamba drąsiai, juk yra daug žmonių norinčių dainuoti, tačiau ne visiems užtenka ryžto ar talento, o aš esu pasiruošusi pranešti apie save, savo ketinimus ir to atkakliai siekti, todėl, kad dainavimas yra būtent tai, ko man taip reikia. Įrašiau ir dar vieną gražią dainą, tačiau ji dienos šviesą išvys šiek tiek vėliau, na, o dabar jūsų teismui ši lietuviška daina apie meilę“, – kalba ji. 

Kas atlikėją įkvėpia? „Nors esu jauna, tačiau jau turėjau nusivylimų meilės srityje. Esu jausmingas žmogus, todėl neretai stačia galva neriu į santykius, patikiu žmonėmis, o po to paaiškėja, kad dėl jų klydau, todėl dainuoti ir išjausti šią dainą nebuvo sudėtinga, nors ji ir nebuvo rašyta apie mane, galima rasti atitikmenų. Pvz., priedainyje:  „ir nesvarbu kodėl, bet visas pasaulis keičias“ man tai visiškai tinka, todėl, kad šiuo metu taip ir yra. Galbūt daugeliui pasirodys keista, kodėl esu tokia atvira, dalinuosi savo planais, tačiau, noriu būti savimi, nuoširdžiai pasidalinti savo mintimis ir taip atrasti gerbėjus, kuriems patiksiu tokia, kokia esu. Tikiuosi dainą „ Mylėjau tik tave“ greitu metu dainuos visi, drauge su manimi“, – sako.

VIDEO: Elvina Milkauskaitė - Closer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius