Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 07 04

Įvertinkite: grupė „Los Gatos“ pristato naują dainą „Sun goes down“

Praėjusiais metais seksualių mergaičių įvaizdžio nesibaidanti merginų popgrupė „Los Gatos“ žadėjo šturmu paimti pramogų pasaulį. Tačiau pažadai nutilo, kaip ir žinios apie grupės veiklą. Tačiau skeptikams, manantiems, kad pažadais dainininkių veikla pasibaigė, grupės lyderė Ieva Leonavičiūtė (26) praneša visus „Los Gatos“ gerbėjus pradžiuginsiančią naujieną – jos pristato naują dainą.
Ieva Leonavičiūtė
Ieva Leonavičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Jauna, veikli, energinga ir, kaip pati sako, „dvigubai diplomuota mergina“ (jos sąskaitoje 2 bakalauro laipsnio diplomai:  anglų filologijos ir teatro-kino edukologijos srityse – red. past.) patikino, kad grupė nieku gyvu nesiskirsto. Jos veiklą tiesiog kiek sulėtino dviejų narių studijos  Italijoje.                                

„Grupė  kurį laiką tylėjo, nes merginos Paola Cabiddu (26) ir Sabrina Casula (21) baigia studijas universitetuose Italijoje, Sardinijos saloje. Mes  tikrai egzistuojame. Pripažinsiu,  kartais pagalvoju ir apie solinę karjerą, nes atstumas mums – nemaža  kliūtis“, – portalui Žmonės.lt sakė I.Leonavičiūtė.

O tai patvirtina ir visai neseniai iškepta merginų daina „Sun goes down“. Anot Ievos, tiek šiai, tiek ir kitoms dainoms, žodžius bei muziką kurianti ji pati.

„Muziką ir žodžius kuriu pati. Tai – mano hobis nuo vaikystės. Kurti pradėjau dar būdama 8-erių. Pirmiausia sukuriu melodiją grodama pianinu, o paskui rašau jai žodžius. Tai nėra sunku, nes muzikos mokykloje baigiau Popchoro-pianino specialybę“, – sakė grupės lyderė ir siela.

Ieva neslėpė mananti, kad naujausia grupės daina turėtų patikti „Los Gatos“ gerbėjams, nes jos lengva melodija ir ausiai malonūs žodžiai. Praėjusiais metais išleistas grupės dainas galite pasiklausyti spustelėję čia.

„Šios dainos melodija – labai lengva.  Tai vasarai skirtas kūrinys. Juk jos metu gali mėgautis saule ir mylimo žmogaus draugija. O dabar mūsų planuose – albumas“, – portalui Žmonės.lt atviravo Ieva.

Tad visiems smalsuoliams, grupės gerbėjams ir  šiaip melomanams siūlome pasiklausyti ir įvertinti naujausią grupės „Los Gatos“ dainą „Sun goes down“:

VIDEO: „Los gatos“ daina „Sun goes down“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius