Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 20

Įvertinkite: naujasis Miley Cyrus vaizdo klipas „We Can‘t Stop“ – seksualus ar vulgarus?

Su kiekviena nauja daina ir vaizdo klipu Miley Cyrus (20) tolsta nuo vaikų ir paauglių pamėgto serialo „Hana Montana“ personažo. Mergina taip stengiasi įrodyti, kad yra ne švelni „Disney“ pasaulio herojė, kad kartais perlenkia lazdą.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / Youtube.com stopkadras
Temos: 1 Miley Cyrus

Štai naujasis jos dainos „We Can‘t Stop“ vaizdo klipas yra vienas vulgariausių dainininkės karjeroje. Trečiadienį jį savo gerbėjams pristačiusi Miley neabejotinai praras dalį jaunųjų klausytojų. 

Baltomis tamprėmis savo ilgas kojas aptempusi M.Cyrus vaizdo klipe raitosi šalia besilinksminančių draugų, maudosi baseine, kur taip pat bučiuojasi su lėle Barbe, ar gana dviprasmiškai elgiasi su kitomis merginomis. 

Dainos žodžiai taip pat atspindi Miley požiūrį: „Čia mūsų vakarėlis, mes galime daryti, ką norime. Čia mūsų namai, mes galime mylėti, ką norime. Čia mūsų daina, mes galime dainuoti, ką norime. Čia mano burna, galiu sakyti, ką noriu.“

Kviečiame Žmonės.lt skaitytojus pažiūrėti naująjį M.Cyrus vaizdo klipą ir jį įvertinti komentaruose. 

VIDEO: Miley Cyrus – „We Can't Stop“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius