Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 22

Įvertinkite: Sasha Song grupei „Pinup Girls“ sukūrė dainą „Išpažintis“

Po netrumpos pertraukos merginų grupė „Pinup Girls“ pristato naują, nuoširdžią ir atvirumu dvelkiančią dainą – „Išpažintis“.
„Pinup Girls“
„Pinup Girls“ / Atlikejai.com nuotr.

„Ilgą laiką nepristatėme jokios savo dainos, tačiau dabar, su didžiausiu malonumu, mažyčiu pasididžiavimu ir laime akyse atiduodame visiems klausytojams savo muzikinį „kūdikį“ “, – neslėpdamos jaudulio pasakoja atlikėjos.

„Pinup Girls“ džiaugiasi, kad atlikėjas Sasha Song, iki šiol niekam kitam nekūręs dainų, būtent joms patikėjo savo kurtą dainą „Išpažintis“. „Nuo pirmųjų dainos akordų ją įsimylėjome. Pačios prisidėjome prie kūrybos proceso, derinome atlikimo subtilybes su pačiu kūrinio autoriu Sasha Song ir muzikos prodiuseriu Gyčiu Valicku“, – pritaria Ieva Ambrazaitė.

Pasiklausykite ir komentaruose įvertinkite „Pinup Girls“ merginų „Išpažintį“:

VIDEO: „Pinup Girls“ – „Išpažintis“.

Pristatydamos naujausią savo kūrinį, „Pinup Girls“ atlikėjos atvirauja, kad „Išpažintis“ yra ne tik daina, tai – šiuolaikinė meilės istorija. „Ši daina, iš dalies, yra apie kiekvieną iš mūsų. Tai kūrinys apie moters ir vyro santykius, tarpusavio supratimą ,apie meilę, kuri kažkada baigiasi, kuri atneša ne tik daug išgyvenimų, bet ir nusivylimo akimirkų. Ir kai galiausiai išdrįsti atsisveikinti su žmogumi, kuris, rodos, yra pagrindinis gyvenimo objektas, supranti, kad visi patyrimai – naujo gyvenimo etapas“, – šypsodamasi dėsto Simona Šermukšnytė.

Ruošdamosis savo debiutinio albumo pristatymo ir dvejų metų gimtadienio šventei, kuri vyks Vilniuje, „Olympic Lounge“, dainininkės prisipažįsta, kad dienotvarkė – itin įtempta. „Mūsų rytas prasideda 8 valandą ryte ir baigiasi tik po vidurnakčio. Norime savo šventei pasiruošti nepriekaištingai“, – pasakoja Viktorija Sutkutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius