-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 12

Įvertinkite: Sasha Song pristato įsimylėti padedančią dainą „Tu mano mintyse“

Vasarai prasidėjus atlikėjas Sasha Song pristato savo naujausią vasaros dainą, kurią, kaip pats atlikėjas sako, sukūrė per keletą dienų.
Sasha Song
Sasha Song / Audriaus Dzimidavičiaus nuotr.

„Dainą „Tu mano mintyse“ sukūriau prieš mėnesį, per labai trumpą laiką, gal savaitę ar kelias dienas. Norėjau dainos, kuri būtų vasariška, pozityvi ir nuotaikinga. Netikėtai, šylant orui, kūrinys gimė! Kūrinio aranžuotę padarė Artūras Gaidelus (ArtG), su kuriuo bendradarbiaujame jau kelis metus. ArtG dirbo su tokiais muzikantais kaip A.Mamontovas, Antis, SEL. Daina „Tu mano mintyse“ sukurta EDM stiliuje (elektroninė šokių muzika), – aš niekada nesiribojau vienu stiliumi. Mėgstu ir nebijau eksperimentuoti. Tai ne pirmas mano darbas šokių muzikos stiliuje. Pirma mano šokių stiliaus daina 2008 metais buvo įrašyta pas M. Basanovą“ – dėsto mintis Dima Šavrovas. 

VIDEO: Sasha Song - Tu mano mintyse (EDM Mix)

Dainos žodžiai apie tai, jog norisi prisiglausti, paliesti ir būti kartu. Dainoje atlikėjas kalba apie savo išgyvenimus ar naują meilę?

„Meilė – tai geras jausmas. Visi kas neturi dabar savo meilės, tai linkiu ją kuo greičiau sutikti. Gal net šią vasarą! Juk ji tik prasidėjo. Išduosių paslaptį, dainoje yra burtas, kuris leis visiems greičiau įsimylėti“ – optimistiškai ir šmaikščiai nusiteikęs dainininkas. 

Daina „Tu mano mintyse“ yra rudenį pasirodančio albumo sudėtyje. Šiuo metu dainininkas intensyviai dirba įrašų studijoje ir jau baiginėja albumo dainų įrašus.

„Albumas bus kitoks, jis bus kokio aš norėjau per visus šiuos savo karjeros dvidešimt metų. Nenoriu išduoti, bet jis manau bus artimas ne tik man ir visiems mano klausytojams, bet ir tiems, kurie mano kūrybos neklauso. Šiuo albumu ateina mano branda, mano naujos mintys ir naujas gyvenimas“ – susimastęs pasakoja dainininkas. 

Visi įpratę Sasha Song vertinti kaip romantišką, melancholišką ir ramų atlikėją, bet jau gerus kelis metus atlikėjas turi paruošęs įvairias programas ir jau ne kartą klausytojai galėjo įsitikinti, jog klubuose jo dainos skamba kitaip, o kamerinėje aplinkoje jo džiazinė programa prikausto nuo jauno iki vyresnio amžiaus, na o siela atsigauna kai Sasha Song pakviečia į savo akustinius koncertus, kur su klavišininku Nikolajum Moroziuk publiką nukelia į pačius geriausius atsiminimus.

„Vasarą koncertuoju su trimis skirtingomis programomis – mano gyvenime monotonijos nebėra. Vieną dieną aš „džiazuoju“ scenoje, kitą vakarą naktinėje programoje „šokdinu“ žiūrovus ar tiesiog miesto šventėje šaukiame kartu su publika jog mums gera. Mano akustiniai koncertai vyksta retai, bet kai jie būna, dainuoja ne tik mano siela, bet ir visa Lietuva. Todėl labai laukiu šios vasaros vidurio, nes liepos, rugpjūčio mėnesiais Palangos Kurhauzo salėje jau suplanuoti mano akustiniai koncertai.“ – su šypsena pasakoja apie vasaros koncertus. 

„Zuzi“ nuotr./Sasha Song
„Zuzi“ nuotr./Sasha Song

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius