Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 10

Įvertinkite: Soliaris pristato naują klubinę dainą „Behind You“

Ar atlikėjas Soliaris nepavargo nuo bemiegių naktų kuriant naujas dainas? Atsakymas tikrai ne. Jam tai malonumas, jam tai gyvenimo variklis. Per šiuos metus atlikėjas pristatė daug naujų dainų ir tai tikrai ne pabaiga. Šiandien atlikėjas Soliaris su muzikos prodiuserių komanda „Deep Down“ ir „One Element“ pristato dar vieną naują dainą „Behind you“, kuri tiesiog sutverta naktinių klubų šokių aikštelėms.
Algimantas Minalga-Soliaris
Algimantas Minalga-Soliaris / Asmeninio albumo nuotr.

„Tai jau nepirmas darbas su muzikos prodiuserių komanda „Deep Down“ ir „One Element“, bet mano nuomone, tai geriausias mūsų bendras darbas. Šį komanda itin darbšti, itin reikli sau ir kolegoms. Tad su jais dirbti yra didelis malonumas,“ – sakė Soliaris.

Daina „Behind you“ ilgo darbo vaisius, prie šios dainos dirbo daug žmonių ir šiandien, kai visa daina nušlifuota tarsi deimantas, ji pristatoma Lietuvos klausytojams ir tik nuo jų priklausys ar šiai daina bus sukurtas vaizdo klipas.

„Dirbti su Soliariu yra tikrai ir smagu ir sudėtinga, jei Soliaris sako, kad mes esame reiklūs tai patikėkite Soliaris ne ką mažiau, o kartais ir dar daugiau reiklus. Bet dirbti su juo mums tikrai patinka. Jo balso galimybės leidžia daug. O noras dirbti su muzika yra tiesiog žodžiais nenusakomas“ – sakė muzikos prodiuserių „One Element“ komandos nariai.

Kviečiame Žmonės.lt skaitytojus pasiklausyti dar vienos naujos Soliario dainos ir ją įvertinti komentaruose.

VIDEO: Soliaris – „Behind you“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius