-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 09

Įvertinkite: Ugnė Smile pristato dainos „Pain Comes To You“ vaizdo klipą

Sparčiai populiarėjanti atlikėja iš Kauno Ugnė Smile, garsėjanti tuo, kad iš balso tembro ir dainų skambesio dažnai palaikoma net ne Europos atlikėja, dar vasarą parašė ir išleido dainą „Pain Comes To You“, kuriai muziką ir žodžius sukūrė pati. Daną prodiusavo Mr.Jumbo.
Ugnė Smile
Ugnė Smile / „Studio G“ nuotr.

Kadangi šią dainą radijo klausytojai jau turėjo galimybę išgirsti ne tik Lietuvoje, bet ir ne vienoje Vakarų Europos šalyje, buvo nuspręsta sukurti muzikinį vaizdo klipą,  kuris atspindi paaugliškų išgyvenimų tarp vaikinų ir merginų ypatumus.

Gatvėje niekuo nesiskirianti katalikiškos mokyklos moksleivė, scenoje vistanti maištaujančiu punk rock viesulu su gitara rankose, jus kviečia pasižiūrėti naujo vaizdo klipo ir teigia, jog fizinis skausmas, ateinantis į jūsų kūną – tik gėlytės, nuspardytos raudonu batraiščiu suvarstytu sunkiapadžiu kerzu.

Portalas Žmonės.lt kviečia skaitytojus pasiklausyti ir pažiūrėti naują Ugnės Smile vaizdo klipą ir jį įvertinti komentaruose.

VIDEO: Ugne Smile – „Pain Comes To You“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius