-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 16

Įvertinkite: Valerija Iljinaitė pristato lietuvišką Demi Lovato dainos versiją „Aš žinau“

Buvusi „Lietuvos balso“ dalyvė ir finalininkė atlikėja Valerija Iljinaitė šiuos metus pradeda gera žinia savo gerbėjams ir muzikos mylėtojams. Valerija klausytojų teismui atiduoda naujausią savo dainą „Aš žinau“.
Valerija Iljinaitė
Valerija Iljinaitė / „Catwalk agency“ nuotr.

Lietuvišką JAV atlikėjos Demi Lovato dainos „Unbroken“ versiją pristatanti Valerija džiaugiasi, kad pagaliau gavo sutikimą iš visų dainos autorių ir gali šia daina dalytis su savo gerbėjais.

„Daina labiau klubinio stiliaus, nors mano širdžiai artimesnė sudėtingesnė džiazova muzika, bet, man atrodo, jaunas atlikėjas turi išbandyti viską, kol galop atranda savo veidą. Mane labai nudžiugino tai, kad vienas iš dainos autorių ir pati originalo atlikėja Demi Lovato pagyrė šią, lietuvišką dainos versiją, jiems daina patiko“, – pirmaisiais teigiamais įvertinimais Žmonės.lt džiaugėsi V.Iljinaitė.

Jaunoji atlikėja taip pat neslepia nuo klausytojų, kad dainos žodžiai yra apie ją ir jos patirtus išgyvenimus. Valerija nebijo atverti žmonėms savo širdies ir jausmų, nes yra įsitikinusi, kad geriau bus nuoširdi ir klys, nei meluos kitiems ir juo labiau sau.

„Šia daina norėčiau įkvėpt ir kitas merginas nesižeminti vaikinams, nenusileisti ir nekentėti dėl jų, neverkti, nes jie to nenusipelnė. Kiekviena mergina yra karalienė, kuri turi save mylėti ir saugoti. Galų gale gyventi dėl savęs. Tai daina apie vaikinus, kurie moka gražiai kalbėti ir apsukti galvą, o vėliau įskaudina, nevertina to, ką turi, žaidžia su merginomis, jų jausmais ir gyvenimais“, – visas merginas kovoti dėl savęs ir savo laimės ragino dainos „Aš žinau“ atlikėja.

Kviečiami Žmonės.lt skaitytojus pirmuosius įvertinti V.Iljinaitės dainą „Aš žinau“ ir palyginti ją su Demi Lovato kūriniu „Unbroken“. Kuris variantas, lietuviškas ar angliškas, jums labiau patinka? Savo nuomonę galite išreikšti komentaruose.

VIDEO: Valerija - As Zinau

VIDEO: Demi lovato unbroken (Lyrics in the description)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius