-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 15

„JAM JAM“ pristato debiutinį albumą „Ir viskas bus kitaip“

Ilgai lauktas debiutinis JAM JAM albumas „Ir viskas bus kitaip“ jau nuo antradienio 12 val. bus platinamas grupės internetiniuose namuose (www.jamjam.lt).
Grupė „JAM JAM“
Grupė „JAM JAM“ / Grupės archyvo nuotr.
Temos: 1 „Jam Jam“

Didžiausiai grupės gerbėjai jau užsisakinėja vos trijų šimtų vienetų tiražu išleistą CD. Ta pačia proga radijo stotis pasiekė ir naujausias grupės radijo singlas „In the Music“. „Šio kūrinio užuomazgos, kiek pamenu, jau buvo pirmaisiais grupės metais, bet reikėjo dar bent kelių metų techniškai ir muzikaliai subręsti jo atlikimui,“ – pasakoja grupės vokalistas Liudas.

Pasak kolektyvo lyderio, „In the Music“ daina asocijuojasi su kova. Kiekvienas, imantis instrumentą ar mikrofoną į rankas, kovoja dėl puoselėjamų vertybių ir svajonių. „Kartais negali miegoti, kai gyvenimas ūžia galvoje, kartais negali tylėti, kai muzika per gerklę veržiasi lauk. Muzika daugybei klausančių ir kuriančių yra viltis, kelias, kova...,“ – samprotauja Liudas.

Grupė kviečia visus išgirsti ir įvertinti ne vienų metų savo triūsą, asmeninėmis lėšomis išleistą, debiutinį JAM JAM albumą „Ir viskas bus kitaip“. Kad pirmasis „blynas“ iš tikrųjų yra laukiams lietuviškos muzikos melomanų, patvirtina ir keletas faktų iš grupės istorijos; JAM JAM jau spėjo nuskinti laurus keliuose konkursuose („Iš Lempos“ 2006 m., „Artistų artistas 2“ 2007 m.), sugrojo daugiau nei 100 koncertų ir iškilo frontmenui Liudui pasirodžius realybės šou „Dangus 2”. Juokaudami JAM JAM'ai sako, kad išrado savo muzikinį stilių – „Frop“ (Funk – Rock – pOp – hip–hoP). Kol stilius tik bando apibrėžti muziką, vyrukai stengiasi, kad pati muzika būtų natūrali ir neperspausta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius