-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 27

„John‘s Shower Band“ pristato naują mini albumą: tai – brandus šuolis į priekį

Šis naujausias EP „Last Moments Of“ grupei „John‘s Shower Band“ itin ypatingas – tai nauja pradžia, naujas kelias kūryboje bei savęs, kaip grupės, ieškojimuose.
„John‘s Shower Band“
„John‘s Shower Band“ / Asmeninio albumo nuotr.

Kaip rašoma grupės išplatintame pranešime spaudai, pastarieji metai buvo visiems sudėtingi, bet galime įžvelgti ir gerų dalykų šiame laikotarpyje: truputį pristabdytas laikas bei gyvenimas leido grupės nariams atsitraukti ir šiek tiek sustoti, pabandyti iš naujo išjausti, ko išties nori jie patys, nebandant niekam nieko įrodinėti, o kurti tik tai, ko jie patys nori.

„Mūsų naujausias EP turi daugiau tokio romantinio vibe‘o ir daugiau tokio paprastumo kūryboje. Atrodo, buvo daromi sprendimai ne tokie išsišokantys. Nebandant kažką kažkam įrodyti, jog esame kieti muzikantai, o tiesiog norėjome padaryti gerus kūrinius“, – sako grupės bosistas Vainius Indriūnas.

Ir išties, klausantis naujausio grupės „John‘s Shower Band“ EP „Last Momens Of“ jaučiamas romantiškas polėkis bei paprastumas, kuris leidžia šiek tiek sustoti, pajusti bei patirti muziką, o juntamas vėjavaikiškumas, leidžia džiaugtis ir mėgautis gyvenimu čia ir dabar.

„Naujas mini albumas yra, sakyčiau, tam tikras mūsų atspindys, matosi aiški linija, tačiau atsiranda tokių kūrinių kaip „Hands In“, kurie grąžina į visišką kūrybos laisvę, kurioje nebaisu derinti nesuderinamus dalykus, nes taip yra kur kas smagiau...“ – teigia grupės narys Kazimieras Krulikovskis.

„Last Moments Of“ mini albumas yra brandesnis bei didelis šuolis į priekį – spalvos, kokybės ir muzikalumo prasme. Jaučiamos sąsajos tarp muzikos bei tekstų ir jis yra kitoks, toks, koks ir turi būti dabar, šiame atlikėjų gyvenimo etape. Albume galime (pa)justi populiariosios muzikos įtakos, bet vistiek išlaikoma ta „Showerių“ nuotaika.

Grupės narys būgnininkas Jonas Filmanavičius neslepia savo džiaugsmo ir dalinasi savo mintimis: „...aš jaučiuosi, kad va taip turėtume skambėti...buvo sukurti faini sprendimai kuriant muziką ir tikiuosi, jog žmonėms patiks ir mūsų klausys.“

Asmeninio albumo nuotr./„John‘s Shower Band“
Asmeninio albumo nuotr./„John‘s Shower Band“

John‘s Shower Band grupė plačiau žinomi „Showeriai“ pravarde. Keturi vaikinai – Jonas Filmanavičius, Kazimieras Krulikovskis, Vainius Indriūnas ir Simonas Krukonis – , pasižymėję milžinišku apetitu įvairiausių krypčių muzikai, susibūrė dar 2018 metais norėdami nuversti padūsusią konkurso „Garažas“ mėgėjiško roko tradiciją. Vis bandydami ir ieškodami savo skambesio, 2020 metais išleidžia savo pirmąjį debiutinį albumą „Shampoo“, o šią vasarą pristato du metus puoselėtą bei išieškotą „Last Moments Of“ mini albumą. Šis EP – tai grupės nauja pradžia kūryboje bei savo, kaip „Showerių“, kelionėje...

„Last Moments Of“ mini albumą galite rasti „Spotify“, „Deezer“, „Apple Music“, „YouTube“ platformose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius