-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 23

Jurga Šeduikytė pristato Floridos karščiu ir spalvomis alsuojantį vaizdo klipą

Dainininkė Jurga Šeduikytė, ką tik grįžusi iš mėnesį trukusių muzikinių gastrolių po JAV, sugalvojo originalų būdą, kaip nusiųsti linkėjimus muzikos mylėtojams ir artimiesiems Lietuvoje. Keliaudama per skirtingas valstijas, atlikėja fiksavo įspūdingiausius Amerikos vaizdus, ten gyvai įrašydama savo dainas. Šiandien Jurga pristato naujausią gyvą vaizdo klipą „Rykliai ir vilkolakiai“.
Floridoje filmuotas Jurgos Šeduikytės klipas „Rykliai ir vilkolakiai“
Floridoje filmuotas Jurgos Šeduikytės klipas „Rykliai ir vilkolakiai“ / Asmeninio albumo nuotr.

Tai – jau trečias Jurgos gyvo garso ir vaizdo linkėjimas iš JAV – šį kartą atlikėja savo dainą „Rykliai ir vilkolakiai“ gyvai atliko Floridoje, St. Petersbourg, per pasiplaukiojimą Tampa Bay įlankoje.

Prieš tai interneto erdves pasiekė vasara dvelkianti dainos „King of My Time“ versija bei įstabūs Stone Mountain (Atlanta, Georgia) vaizdai, užfiksuoti „Life Is a Dance For One“ gyvo garso muzikiniame klipe, kuris atlikėjos „Facebook“ paskyroje sulaukė milžiniško dėmesio – buvo peržiūrėtas 123 000 kartų.

„Per 27 muzikinio turo dienas nukeliavome 25 000 km, aplankėme 11 JAV valstijų, surengėme 8 koncertus, aplankėme daugiau nei 5 000 lietuvių ir nufilmavome 4 gyvus muzikinius klipus. Neabejodama galiu sakyti, kad tai – viena įspūdingiausių ir darbingiausių kelionių“, – sakė Jurga, kelionės metu rengusi ir TV interviu ciklą su vietos lietuviais žaismingu pavadinimu „Jurgos balsas iš Amerikos“.

Kelionės įspūdžiais ir lauktuvėmis Jurga su grupe gyvai dalinsis baigiamajame JAV turo koncerte jau šį ketvirtadienį, spalio 26 d., Vilniuje, muzikiniame klube „Tamsta“.

VIDEO: Jurga - Rykliai ir Vilkolakiai (LIVE @ TAMPA BAY, FLORIDA 2017)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius