-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 29

Kai Sia išgirdo šią Kenzie dainą, pati pasiprašė tapti jos dalimi

16-metė socialinio tinklo „TikTok“ žvaigždė, šokėja, aktorė, verslininkė ir vis populiaresne tampanti dainininkė Kenzie Ziegler išleido kūrinį „Exhale“, kurio pirmąsias versijas išgirdusi muzikos žvaigždė Sia pati pasiprašė tapti šios dainos dalimi.
Kenzie
Kenzie / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Sia

Kenzie Ziegler yra tikroji Z kartos žvaigždė ir influencerė, kurią iš viso seka daugiau nei 36 mln. žmonių visame pasaulyje. Nors jai – tik šešiolika, merginos biografijoje jau yra keli muzikiniai albumai, TV šou ir kino aktorės patirtis. Taip pat Kenzie parašė bestselerį ir sukūrė kosmetikos liniją.

Karantininį vaizdo klipą Kenzie padėjo nufilmuoti jos sesuo Maddie, kuri ir tapo tiltu į jaunėlės bendradarbiavimą su žymiąja ir talentingąja atlikėja Sia.

Maddie šoko žymiausiuose Sios vaizdo klipuose – „Chandellier“ ir „Elastic Heart“ – , kurių bendras peržiūrų skaičius siekia 5 milijardus. Taip jos susidraugavo ir galiausiai Sia netgi tapo Maddie krikšto mama.

Kenzie, Sia – „Exhale“:

VIDEO: kenzie feat. Sia - EXHALE (Quarantine Video)

Po peruku savo veidą dažniausiai slepianti Sia pati rašo dainas ir yra sukūrusi per 100 dainų tokioms muzikos žvaigždėms kaip Rihanna, Beyonce, Adele, Britney Spears ir kt. Tačiau šįkart ji susižavėjo jaunėlės Kenzie singlu „Exhale“.

Organizatorių nuotr. /Kenzie
Organizatorių nuotr. /Kenzie

„Buvau neužtikrinta dėl šios dainos, ar žmonėms ji patiks, todėl nusiunčiau ją Siai, o ji atrašė, kad jai ši daina labai patinka ir jeigu aš jos nenoriu, tai ji ją paims“, – juokiasi Kenzie, kuri galiausiai pakvietė Sia įrašyti šį kūrinį kartu.

Ši daina yra apie rūpesčių paleidimą ir moterų vienybę bei jų stiprumą: „Tu privalai kvėpuoti norėdamas paleisti blogus dalykus ir toliau smagiai gyventi“, – trumpai apie singlo „Exhale“ prasmę pasakoja jaunoji žvaigždė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius