-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 06

„KAnDIs“ naujam gyvenimui prikelia legendinę „Anties“ dainą „Kažkas atsitiko“

Legendinė daina „Kažkas atsitiko“ sugrįžta su nauju skambesiu! Praėjusiais metais išleidusi debiutinį albumą „Už poliarinio rato“, Algirdo Kaušpėdo ir Viktoro Diawaros grupė „KAnDIs“ pristato visiškai naują savo singlą – grupės „Antis“ kūrinio „Kažkas atsitiko“ naują versiją.
„KAnDIs“
„KAnDIs“ / Vaido Jokubausko nuotr.

„Kažkas atsitiko“ – mistinė daina. Lyg ir apie nieką, tačiau tam nieke gali pamatyti, kaip mūsų būties fraktale, save, savo gyvenimą.“, pasakoja – grupės vokalistas Algirdas Kaušpėdas. „Visada kažkas atsitinka, vyksta pokyčiai ir tik nuo mūsų priklauso jų įtaka mums: į gerą ar į blogą pusę. Nebijokime keistis!“

KAnDIs – Kažkas atsitiko

VIDEO: Kažkas atsitiko

Kūrinį „Kažkas atsitiko“ muzikantai jau yra atlikę įvairiuose renginiuose – pernai Lukiškių aikštėje minint Berlyno sienos griūties 30-ąsias metines, šiemet rugpjūtį Medininkų pilyje Baltarusijos palaikymui skirto „Laisvės kelio“ koncerto metu ir rugsėjį „Sostinės dienose“ vykusiame „KAnDIes“ koncerte.

Pasak Algirdo Kaušpėdo ir Viktoro Diawaros, naują „Kažkas atsitiko“ versiją ir patiems malonu atlikti, ir publika ją puikiai priima, todėl kūrinį nuspręsta išleisti radijo singlu, o šiandien jis pasiekia ir visas skaitmenines muzikos platformas.

2020 metų vasario mėnesį pirmąjį grupės „KAnDIs“ albumą „Už poliarinio rato“ išleidę kultinės Lietuvos grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas ir „Skamp“ lyderis Viktoras Diawara pristato jau penktąjį savo naujos grupės radijo singlą.

KAnDIs | Moteris (official video)

VIDEO: KAnDIs | Moteris (oficialus video)

Praėjusiais metais „KAnDIs“ radijo stotyse lankėsi su dainomis „Už poliarinio rato“, „Vėjas“, „Moteris“, „Mes mylime“. Dainai „Moteris“ grupė kartu su režisieriumi Emiliu Vėlyviu taip pat nufilmavo eksentrišką vaizdo klipą, o su kūriniu „Tavęs nėra“ šiemet pasirodė interneto projekte „Sapiens Music“. Pastarąjį vaizdo klipą režisavo Saulius Baradinskas.

KAnDIs – Tavęs Nėra | SAPIENS MUSIC

VIDEO: KAnDIs - Tavęs Nėra | SAPIENS MUSIC

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius