Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 09 13

Katažina Nemycko ieškos darbo „Lietuvos balso“ dalyviui Tomui Leliūgai

Progą išgarsėti populiariausias šalyje muzikos projektas „Lietuvos balsas“ suteikia visiems, kurie turi balsą ir išdrįsta jį parodyti. Kad gali dainuoti, 22 metų projekto dalyvis Tomas Leliūga sako supratęs vos prieš kelis metus. Jo dainavimo talentas sprogo su trenksmu – vaikinas ėmė pamėgdžioti skirtingus muzikos stilius ir tai iki šiol daro puikiai. Po pasirodymų gimtojoje Kretingoje aplinkiniai jį net ėmė vadinti lietuviškuoju Franku Sinatra.
Tomas Leliuga
Tomas Leliuga / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Esu universalus žmogus. Galiu dainuoti operą, roką, džiazą, klasiką, pop muziką. Metus esu buvęs ir metalo grupės solistu. Labai mėgstu eksperimentuoti su stiliais“, − pasakoja T. Leliūga.

Septynerius metus Tomas šoko sportinius šokius, vėliau vedė diskotekas, žaidė futbolą, o besimokydamas paskutinėje mokyklos klasėje nusprendė pabandyti dainavimą.

„Mama sako, kad esu gabus tinginys. Taigi ta geroji pusė nuvedė mane į pramoginio scenos meno studijas Vilniaus kolegijoje. Čia gavau neįkainojamų vokalo meistrų – Vytauto Juozapaičio ir Audriaus Rubežiaus pamokų. Į „Lietuvos balsą“ atėjau tikrai ne „ant durniaus“, − šypsosi kokybiškiausio gyvos muzikos projekto dalyvis.

Kaip T. Leliūgos dainavimą įvertins „Lietuvos balso“ mokytojai, LNK žiūrovai sužinos jau rytoj, 19.00 val. Kol kas projekto kūrėjai išduoda tik tiek, kad dar stovėdamas scenoje, Tomas sulaukė intriguojančio vienos iš jų – Katažinos Nemycko – pažado.

„Sakote, esate bedarbis? Pažadu, po šio šou pasiūlymų tikrai turėsite ne vieną“, − T. Leliūgai emocingai ištarė K. Nemycko.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius