Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 09

Kovai su Moniqué besiruošiantis Justinas Jarutis: „Su savo komanda scenoje nugalėti galiu bet ką“

Jau spalio 30 d. didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje Kaune įvyksiantis muzikos šou „Red Bull SoundClash“ kelia vis daugiau aistrų. Svarbiausioje metų muzikos kovoje susiremsiantys du žinomi atlikėjai Moniqué ir Justinas Jarutis neslepia, kad bet kokia kaina sieks nugalėti. Justinas Jarutis naujausiame interviu prisipažino, kad turi slaptą kozirį.
Justinas Jarutis ir Rolandas Mackevičius
Justinas Jarutis ir Rolandas Mackevičius / Lukas Gricius nuotr.

Pirmojoje „Red Bull SoundClash“ dvikovoje tarp Marijaus Mikutavičiaus ir „G&G Sindikato“ svečio teisėmis dalyvavęs Justinas Jarutis naujoms kovoms ruošiasi ypatingai nusiteikęs.

Paklaustas, ar nebijo, kad dvikova baigsis pralaimėjusio ašaromis, Justinas Jarutis atsakė, kad tikrai neverks, nes jis bus laimėtojas. Vienas populiariausių mūsų scenos muzikantų ir atlikėjų neabejoja, jog su savo komanda yra pakankamai stiprus, kad scenoje nugalėti galėtų bet ką. Justinas Jarutis ypač džiaugiasi, kad jam į savo komandą pavyko prisivilioti kartu su Moniqué grojančius muzikantus, kurių pagalba siekiant pergalės bus itin reikšminga.

Lukas Gricius nuotr./Justinas Jarutis
Lukas Gricius nuotr./Justinas Jarutis

Paaiškėjo, kad Justinas Jarutis labiausiai laukia „Perėmimo“ raundo, kuriame reikės meistriškai perimti vienas kito atliekamas dainas. Beje, atlikėjas prasitarė, kad vos sulaukęs kvietimo dalyvauti „Red Bull SoundClash“ nežinojo, kad scenoje teks susikauti su Moniqué. Nepaisant to, Justinas Jarutis džiaugiasi, kad jo priešininke tapo būtent Moniqué, su kuria jis puikiai sutaria tiek scenoje, tiek už jos ribų.

Tai, ir dar daug kitų įdomių detalių sužinosite iš interviu su Justinu Jaručiu:

Nepraleiskite istorinio dviejų populiariosios muzikos grandų Moniqué ir Justino Jaručio susitikimo, kuris vyks jau spalio 30 d. „Žalgirio“ arenoje Kaune.

„Red Bull SoundClash“ su Moniqué ir Justinu Jaručiu pristato energinis gėrimas „Red Bull“. Daugiau informacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius