Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 20

Kvapą gniaužiantis Monikos Liu koncertas Valdovų rūmuose: pademonstravo du savo kūrybos etapus

Pirmadienio vakarą festivalis „Midsummer Vilnius“ mylėtojams ir svečiams pristatė užburiantį Monikos Liu koncertą. Ir nors dėl esamos situacijos festivalis mažesnis nei įprastai, tačiau jau dabar Valdovų rūmų kiemelį užliejo kultūriniai atspindžiai, o klausytojai galėjo išgirsti populiariausias ir dar negirdėtas atlikėjos dainas.
Monika Liu
Monika Liu / 15min nuotr.

Šie metai daugeliui tapo tikru išbandymu, todėl gerą nuotaiką pakeliantys festivaliai vasarą buvo laukiamiausi. Tad renginių išsiilgę gerbėjai liepos 20-24 d. Valdovų rūmuose, festivalio „Midsummer Vilnius“ metu išgirs ir išvys įspūdingiausius pasirodymus.

Nors šiais metais šventė truks trumpiau nei įprasta, tačiau išliks patys svarbiausi dalykai: išskirtinė erdvė, pakili atmosfera bei gyva muzika.

Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Koncerto akimirka
Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Koncerto akimirka

Festivalį pirmadienio vakarą atidarė ryškiausia pastarojo meto lietuviškos scenos žvaigždė Monika Liu. Praėjusių metų pabaigoje ji gerbėjus nustebino retro skambesius primenančia daina „Vaikinai trumpais šortais“.

Anksčiau dainininkės repertuare buvo galima išgirsti daugiau angliškų kūrinių, tačiau pernai Monika gerbėjus nustebino lietuvišku kūriniu, o šis neįtikėtinu greičiu išpopuliarėjo ir sulaukė nepaprastos sėkmės. Neįtikėtino populiarumo sulaukęs kūrinys pasirodė lietuviškos estrados tema šį pavasarį išleistame vinile „Melodija“.

Monikos Liu koncerto akimirkos – 15min galerijoje:

Monikos Liu koncertas buvo suskirstytas į dvi dalis. Valdovų rūmuose susirinkę klausytojai iš pradžių turėjo progą išgirsti jau anksčiau pamėgtus atlikėjos kūrinius anglų kalba, o antroje dalyje skambėjo lietuviškos dainos iš vinilinės plokštelės „Melodija“ ir dar negirdėti kūriniai iš būsimojo vinilo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius