Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2011 02 24

Kylie Minogue gerbėjams – 150 papildomų bilietų

Australų scenos žvaigždės Kylie Minogue pasirodymo Vilniuje organizatoriai skelbia, jog į šeštadienį, vasario 26 d., „Siemens“ arenoje vyksiantį koncertą galima įsigyti papildomus 150 bilietų.
Kylie Minogue
Kylie Minogue / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kadangi paskutiniai sėdimų vietų bilietai į Kylie Minogue pasaulinio turo „Aphrodite-Les Folies“ koncertą buvo parduoti dar prieš keletą mėnesių, arenoje žiūrovams bus įrengtas papildomas sektorius. Visi papildomi bilietai bus sėdimoms vietoms, teigiama pranešime spaudai.

„Vos įpusėjus bilietų prekybai, pamatėme, jog norinčiųjų įsigyti bilietų į sėdimas vietas yra daugiau nei turime pačių bilietų, todėl nuvykęs į Taliną kreipiausi į Kylie agentus dėl galimybės Lietuvos publikai pasiūlyti papildomų bilietų. Jie sutiko šiek tiek pakoreguoti scenos poziciją ir taip žiūrovams atlaisvinti keletą papildomų vietų“, – sako iš atlikėjos koncerto Taline grįžęs „SEVEN live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Pasak J. Vėželio, papildomi bilietai yra šiek tiek riboto matomumo zonoje, tačiau, jo teigimu, žiūrovai ekstravagantiškąjį atlikėjos pasirodymą matys pakankamai gerai. Todėl anksčiau nespėję įsigyti sėdimų bilietų į Kylie Minogue ir jos komandos šou Vilniuje, tai gali padaryti dabar. Bilietus platina „Tiketa“. Iš viso seksualiosios atlikėjos koncertą Lietuvoje išvys apie 11 tūkst. žiūrovų.

Į savo koncertą Lietuvoje atlikėja atvyksta po pasaulinio turo „Aphrodite-Les Folies“ koncertų Danijoje, Suomijoje, Estijoje ir Latvijoje.

„Pats šou yra labai aukšto lygio, juk ne veltui Kylie yra žinoma kaip viena iš geriausių aukšto lygių muzikinius spektaklius rengiančių atlikėjų pasaulyje. Koncerto metu galima pasimesti skaičiuojant, kiek kartų atlikėja keičia savo drabužius, iš kurių kiekvienas atspindi tam tikrą muzikinio šou dalį, susidedančią iš dviejų ar trijų dainų. Taip pat didelį įspūdį paliko choreografiniai Kylie šokėjų numeriai, kurių kiekvienas unikalus ir labai efektingas“, – įspūdžiais dalinasi J. Vėželis.

Iš Lietuvos Kylie Minogue vyks koncertuoti į Vokietiją, tačiau ten jos pasirodymas vyks tik pirmadienį, todėl tikėtina, jog popdievaitė po koncerto Vilniuje čia praleis šiek tiek laiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius