Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 27

Las Vegaso policija neigia tirianti legendinio bliuzo atlikėjo B.B.Kingo nunuodijimo versiją

Velionio JAV bliuzo karaliaus B.B.Kingo palikimo tvarkytojai antradienį atmetė nepagrįstus jo dukrų pareiškimus, kad jų tėvas galbūt buvo nunuodytas, o policija pareiškė tokios versijos netirianti.
B.B.Kingas (2011 m.)
B.B.Kingas (2011 m.) / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Muzika

Koronerio tarnybos pareigūnai sakė kol kas neradę jokių ženklų, kad 89 metų legendinis bliuzo atlikėjas anksčiau šį mėnesį mirė ne dėl natūralių priežasčių, nors jie tiria įtarimus dėl nužudymo.

B.B.Kingas mirė gegužės 14 dieną Las Vegase, kur jis gyveno, nors daugiausia laiko praleisdavo intensyviose gastrolėse, kurias baigė tik praeitais metais. Paskutinius du gyvenimo dešimtmečius atlikėjas sirgo 2-ojo tipo cukriniu diabetu.

Dvi jo dukros – Karen Williams ir Patty King – tvirtino, kad jų tėvą nunuodijo jo verslo vadybininkė ir testamento vykdytoja LaVerne Toney ir jo asmeninis asistentas, pranešė pramogų pasaulio naujienų portalas „E!Online“.

„Scanpix“/AP nuotr./Karen Williams
„Scanpix“/AP nuotr./Karen Williams

„Esu įsitikinusi, kad mano tėvas buvo nunuodytas ir kad jam buvo duota pašalinių medžiagų, siekiant sukelti jo per ankstyvą mirtį“, – dukros rašė atskiruose rašytiniuose parodymuose, kurių tekstai buvo vienodi, nurodė tinklalapis.

„Prašau dėl to pradėti oficialų tyrimą“, – rašoma teismo dokumentuose.

B.B.Kingo palikimo patikėtinis Brentas Brysonas pirmadienį taip pat atmetė „absurdiškus“ dukrų kaltinimus, o antradienį paskelbė naują pareiškimą.

„Tie kaltinimai yra nepagrįsti ir nepatvirtinami tikrovės“, – sakė jis, remdamasis trijų nepriklausomų gydytojų išvadomis dėl B.B.Kingo sveikatos būklės, pateiktomis likus kelioms dienoms iki jo mirties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius