-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 06

Lietuviai kovėsi dėl Madonnos koncerto bilietų

Dainininkės Madonnos koncertas, rugpjūčio 4 dieną vyksiantis Talino Dainų slėnyje, itin sudomino lietuvius. Ketvirtadienį, vos prasidėjus prekybai, buvo greitai išpirkti visi lietuviams skirti bilietai.
Kadras iš Madonna koncerto
Kadras iš Madonna koncerto / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Lietuviai Madonna

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, koncerto rengėjai ketvirtadienį nedrįso spėlioti, ar šiandien dar bus likę bilietų į 50-metės JAV atlikėjos pasirodymą.

Ketvirtadienį 10 valandą ryto pradėjus prekybą bilietais Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, ją vykdančią bendrovės „Ticketpro“ interneto svetainę užplūdo tūkstančiai Madonnos gerbėjų. Po pietų lietuviškoje svetainės dalyje jau įsižiebė įrašas, kad mūsų šalies publikai skirti bilietai išpirkti. 210 litų kainavusius paprastus ir 440 litų įvertintus bilietus, suteikiančius teisę koncertą stebėti arčiau scenos, lietuviai išgraibstė per dvi su puse valandos.

Nesnaudė ir estai bei latviai – popiet nenupirkti liko vos keli tūkstančiai iš 70 tūkstančių bilietų į renginį.

Koncertą rengianti estų kompanija FBI Lietuvos rinkai skyrė 5 tūkstančius bilietų. Koncerto rengėjai skėsčiojo rankomis – skubiai skirti papildomų bilietų Lietuvai nebesuspėta, nes Estijoje jie taip pat buvo graibstomi itin sparčiai. „Vienintelė viltis negavusiems – kad kai kurie pirkimai internetu nebus patvirtinti ir tie bilietai grįš į prekybą.  Tačiau nemanau, kad tokių atvejų turėtų būti daug“, – dienraščiui „Lietuvos rytas“  sakė koncertą rengti padedančios bendrovės „M.P.3“ vadovas Vaidas Stackevičius.

Tiesa, sunku prognozuoti, kiek didžiulės paklausos sulaukusių bilietų pateko į perpardavinėtojų rankas. Vienam asmeniui buvo leidžiama įsigyti ne daugiau nei 6 bilietus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius