-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 08

Lietuviškąja Lana del Rey vadinama Alice Way pristato su Leonu Somovu kurtą dainą: įvertinkite

Lietuviškąja Lana del Rey tituluojama dainininkė Alice Way pristato dar vieną kūrinį, parašytą kartu su vienu populiariausių Lietuvos prodiuserių – Leonu Somovu. Daina „My Own Girl“ yra ketvirtasis singlas iš šio mėnėsio pabaigoje pasirodysiančio dainininkės albumo „Roots“.
Alice Way
Alice Way / Karolinos Šližytės nuotr.

„„My Own Girl“ kalba apie moters stiprybę ir drąsą pagaliau išties būti savimi, būti savo pačios heroje ir nelaukti kol kažkas kitas išpildys jos svajones“, – pasakojo Alice Way.

Karolinos Šližytės nuotr./Alice Way
Karolinos Šližytės nuotr./Alice Way

„Tai, ką reiškia būti moterimi šiuolaikiniame pasaulyje, labai smarkiai pasikeitė nuo tada, kai savo vietos po saule ieškojo mūsų močiutės. Dabar turime daug daugiau pasirinkimų, tačiau kažkur vis dar tvyro nuostata, kad moteris negali viena nuveikti tiek daug, kiek vyras. Manau, ne viena su šia nuostata susiduria kone kasdien.

Kadangi savo muzikoje stengiuosi kalbėti apie aktualius dalykus, parašiau šią dainą, kuria noriu įkvėpti moteris ir merginas būti stipriomis, ieškoti savęs ir nebijoti tvirtai stovėti ant žemės. Aš taip pat intensyviai ieškau ir bent jau muzikiniais savo paieškų rezultatais jau greit pasidalinsiu kovo pabaigoje pasirodysiančiame albume „Roots“ (šaknys – liet.)“, – atviravo atlikėja.

Belaukdami naujojo albumo, paklausykite „My Own Girl“:

VIDEO: Alice Way - My Own Girl

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius