-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 28

Lietuvių dueto „Sun Francisco“ klipas – lyg iš Quentino Tarantino filmų

Kinematografinis, hipnotizuojantis ir... raudonai juodas – taip trumpai būtų galima apibūdinti naują lietuvių alternatyvaus electro pop dueto „Sun Francisco“ vaizdo klipą dainai „This Moment“. Seną subraižytą kino juostą primenančiuose kadruose – jausmingas dueto vokalistės Giedrės kūrinio atlikimas tuščiame, dūmuose paskendusiame bare.
„Sun Francisco“
„Sun Francisco“ / M.Zarembos nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

„Ši daina jau pati savaime nuneša kažkur toli, tad ir klipo norėjome panašaus“, – pasakoja „Sun Francisco“ nariai Giedrė ir Maksas.

„Dainoje kalbama apie nusiteikimą nebesigraužti dėl vienokių ar kitokių praeities įvykių, o koncertas be žiūrovų ar koncertas sau – tarsi intymus, bet kartu ir viešas pasižadėjimas susitaikyti su praeitimi ir žvelgti pirmyn“, – atskleidė muzikantai.

Dainos „This Moment“ vaizdo klipą režisavo, filmavo ir montavo patys atlikėjai.

„Labai mėgstame kiną – ne tik žiūrėti, bet ir tyrinėti (filmų analizei abu paskyrėme savo magistro darbus). Ypatingai žavimės režisierių Quentino Tarantino ir Roberto Rodriguezo estetika, kurioje originaliai perkuriami ankstesnių filmų, meno kūrinių ir žanrų elementai. Tad neatsitiktinai tiek pačioje dainoje, tiek ir jos klipe galima atrasti įvairių nuorodų į šių režisierių kūrybą“, – sako dueto nariai.

Dainos „This Moment“ vaizdo klipas:

VIDEO: Sun Francisco – This Moment (Official Video)

„Sun Francisco“ nariai Giedrė ir Maksas – šeimą sukūrę semiotikos magistrai. Maksas taip pat baigęs medijų studijas Anglijoje, o Giedrė – antrosios vietos laimėtoja pirmajame „Lietuvos balso“ sezone, ką tik apsigynusi humanitarinių mokslų daktaro disertaciją apie žodžių ir muzikos sąveikas.

Duetas debiutavo sausio mėnesį pristatydamas trijų dainų mini albumą (EP) „Nice to Meet You“, kuriame originaliai jungiasi industrinio ir alternatyvaus roko, indie elektronikos, synthwave, electro pop ir kt. muzikiniai stiliai. Mini albumas įrašytas bendradarbiaujant su Lietuvoje puikiai žinomu prodiuseriu Snorre Bergerudu iš „Ymir Audio“ įrašų studijos. Muzikantai ir toliau dirba kartu – šiuo metu ruošiamas pirmasis „Sun Francisco“ albumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius