Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 04

„Lietuvos balso“ dalyvę Indrę Dubrovskytę atakuoja gerbėjai

„Po debiuto „Lietuvos balse“ mano gyvenimas pasikeitė. Mane atpažįsta gatvėje, užkalbina, ir mokytojai giria, klausia, kada vėl mane pamatys per televizorių“, − pasakoja panevėžietė Indrė Dubrovskytė.
Indrė Dubrovskytė
Indrė Dubrovskytė / LNK nuotr.

Jauna mergina tapo tikra vietos žvaigžde po to, kai muzikiniame projekte savo balsu sužavėjo mokytojus, o visa Lietuva iš Indrės draugės išgirdo, kad simpatiškosios šviesiaplaukės širdis laisva. 

„Į draugės „reklamą“ vaikinai reagavo žaibiškai – pradėjo siųsti žinutes, skambinti, kviesti į pasimatymus. Ir gėlių nuo nepažįstamojo gavau. Tačiau to tikrojo princo ant žirgo vis dar laukiu“, − šypsosi Indrė. 

Meilė jaunąją dainininkę lydės ir šio šeštadienio „Lietuvos balso“ dvikovoje. Dėl išlikimo projekte su Laura Rakauskaite ji kovos dainuodama Džordanos Butkutės hitą „Nemylėjau tavęs“. 

„Tai viena mėgstamiausių mano dainų! Stengiausi atlikti ją pagal save, išjausti. Juk kiekvienas esame patyrę meilę be atsako. Esu tikra, kad tik perteikiant tikrus savo išgyvenimus galima prisibelsti į žiūrovų širdis“, − įsitikinusi kokybiškiausio muzikinio projekto dalyvė. 

Naujausia „Lietuvos balso“ dvikovų laida – jau šį šeštadienį, 19.00 val. per LNK. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius