Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 30

„Lietuvos balso“ užkulisiai: pamatykite, kokiu keliu scenos link žengė „Aklųjų perklausų“ dalyviai

Antrajam LNK projekto „Lietuvos balsas“ sezonui nenumaldomai skubant į televizijos eterį, šou reporteriai Santa Audickaitė ir Šarūnas Kirdeikis pristato dar vieną vaizdo siužetą tiesiai iš „Lietuvos balso“ užkulisių. Šįkart projekto gerbėjai kviečiami patirti tai, ką jau perėjo kiekvienas pirmame šou etape – Aklosiose perklausose – pasirodęs dalyvis: žengti „Lietuvos balso“ dayvio keliu.
Santa Audickaitė
Santa Audickaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nuotaikingame siužete Žmonės.lt skaitytojai kviečiami išvysti tai, ką prieš kelias savaites patyrė kiekvienas „Lietuvos balso“ Aklųjų perklausų dalyvis: pasisvečiuoti užkulisiuose ir stebėti kitų pasirodymus, specialiu taku žygiuoti scenos link, galų gale stoti prieš projekto mokytojus – Donatą Montvydą, Katažiną Nemycko, Ingą ir Arūną Valinskus bei Merūną Vitulskį. 

Visų pirma siužete „Lietuvos balso“ gerbėjai supažindinami su užkulisiuose esančiu „Poilsio kambariu“ – čia dešimtys dalyvių įnirtingai laukė savo eilės pasirodyti Aklosiose projekto perklausose. Sugulę ant patogių sėdmaišių, gurkšnodami specialiai jiems paruoštą kavą, besilinksmindami jaunieji talentai šiame kambaryje galėjo stebėti konkurentų pasirodymus. 

Artėjant eilei pasirodyti dalyviai buvo laukiami vietoje įrengtame „Grožio kampelyje“ – čia juos dailino ir prieš televizijos kameras scenoje stoti ruošė profesionalūs grožio meistrai. 

Tiesa, ramiai nusedėti užkulisiuose, rodos, nepavyko niekam – Š.Kirdeikis ir S.Audickaitė išsiaiškino, kur labiausiai mėgo repetuoti Aklųjų perklausų dalyviai. Atomazga pasirodė netikėta – ogi tualete!

Žengę „Mėlynuoju koridoriumi“, jungiančiu projekto užkulisius su didžiąją scena, Aklųjų perklausų dalyviai patekdavo į siaubą keliantį „Streso kambarį“ – finalinę stotelę, po kurios laukė mokytojų teismas. Šiame kambaryje dalyviai galėjo užsbūti neilgai – vos 30 sekundžių. „Streso kambaryje“ dainininkai buvo raginami susikaupti, prisiminti savo planuojamą pasirodymą ir ryžtingai eiti tikslo link.

Kad nulipę nuo scenos iš laimės ar liūdesio nepargriūtų, „Lietuvos balso“ dainininkai tučtuojau bėgo į „Šeimos kambarį“ – praėjus dalyvio pasirodymui jį – liūdną ar laimingą dėl sulauktų įvertinimų – pasitikdavo šeimos nariai: šluostė ašaras ar žadėjo atkimšti šampaną. 

„Lietuvos balso“ užkulisius galite išvysti ir patys – pristatome specialų vaizdo siužetą, kurį įvertinti kviečiame komentaruose. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius