Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 03 14

Lilas ir Innomine skelbia dar vieną ambicingą įvykį: surengs koncertą kartu su orkestru

Praėjusį šeštadienį savo dešimtmečio koncertą Kaune surengę ir rekordinį kiekį klausytojų surinkę „Lilas ir Innomine“ šiandien skelbia apie dar vieną ne mažiau ambicingą įvykį – koncertą su orkestru po atviru dangumi.
„Lilas ir Innomine“
„Lilas ir Innomine“ / Vytauto Jašausko nuotr.

„Ambicijos auga begrojant“, – trumpai sumanymą pristato dueto viena antroji Konstantinas Kiveris-Lilas.

Manto Repečkos nuotr./„Lilas ir Innomine“
Manto Repečkos nuotr./„Lilas ir Innomine“

Paklaustas, kaip užtenka jėgų ir kūrybos po vieno didžiausių grupės koncertų nepraėjus nė savaitei galvoti apie kitą, Rolandas Venckys-Innomine nusišypso: „Tai nenutiko vakar, abu koncertai buvo sugalvoti ir suplanuoti dar praėjusiais metais. Nusprendėme 2019-ais surengti tik du solinius koncertus, tačiau abu – riebius ir visiškai skirtingus. Koncertas Kaune jau įvyko, atėjo eilė Vilniui.“

Gegužės pabaigoje organizuojamas „Lilo ir Innomine“ koncertas Kalnų parke bus visai kitoks nei įprasta šios grupės klausytojams.

„Pasirodysime kartu su orkestru, kurio skambesys bus maišomas su elektronikos elementais. Innomine kartu su kompozitoriumi Jievaru Jasinsku specialiai šiam koncertui ruošia naujas mūsų kūrinių aranžuotes. Šįkart klasika susitiks su moderniais garsais. Tikimės, itin neįprasto ir didingo skambesio“, – pasakoja Lilas.

Manto Repečkos nuotr./Konstantinas Kiveris-Lilas
Manto Repečkos nuotr./Konstantinas Kiveris-Lilas

Grupės koncertas stebins ne tik muzikiniais sprendimais, bet ir šviesų bei vizualizacijų šou: „Pledus palikite namie – tai nebus ramus akustinis vakaras“, – priduria Innomine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius