-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 11

Lyriškoji Eglė Ancevičiūtė pristato naują dainą ir kviečia į albumo pristatymo koncertą

Šį pavasarį švelnų ir lyrišką debiutinį mini albumą „Vanduo“ išleidusi dainininkė, aktorė ir radijo laidų vedėja Eglė Ancevičiūtė pristato naują kūrinį „Žemė“ ir kviečia į albumo pristatymo koncertą Vilniuje.
Akimirka iš Eglės Ancevičiūtės dainos „Žemė“
Akimirka iš Eglės Ancevičiūtės dainos „Žemė“ / Nepilkas Vilkas nuotr.

„Tikiu, kad šiuo laikotarpiu mes vis labiau įsitikiname, kad nieko baisaus palikti beprotišką ritmą, gyvenimą pilną įtampos ir neįveikiamų įsipareigojimų. Būtent apie tai ir yra mano nauja daina“, – teigia Eglė Ancevičiūtė ir kviečia nepamiršti užfiksuoti ir savyje išsaugoti ypatingas akimirkas su svarbiausiais žmonėmis.

Šiandien dainininkė pristato ir dainai sukurtą vaizdo klipą, kurį sukūrė studijos „Nepilkas Vilkas“ įkūrėja Paulina Stasiūnaitė.

Nepilkas Vilkas nuotr./Akimirka iš Eglės Ancevičiūtės dainos „Žemė“
Nepilkas Vilkas nuotr./Akimirka iš Eglės Ancevičiūtės dainos „Žemė“

„Šiuo vaizdo klipu siekėme perteikti kitokią realybę – šviesią, keistą ir įtraukiančią. Tokią, kokioje žmogus būna tik savo sapnuose ir svajonėse. Galvodamos apie vaizdus nuolat klausėme savęs koks yra tas tobulas, niekur nematytas pasaulis, kuriame norėtume gyventi“, – pasakoja Eglė Ancevičiūtė ir priduria, jog tame pasaulyje telpa viskas, kas įkvepia – meilė, miškai, ežerai, gėlės ir žmonės, su kuriais gerai jautiesi ir tyloje.

Įvertinkite naują Eglės dainą:

VIDEO: Eglė Ancevičiūtė - Žemė

Naujausiame Eglės Ancevičiūtės klipe dainai „Žemė“ vaidina aktorius ir dueto „120“ narys Šarūnas Januškevičius, o jo įvaizdžiu rūpinosi dizainerė Akvilė Jančiauskaitė.

Šią dainą, visus kūrinius iš naujo mini albumo ir naujas dainas Eglė Ancevičiūtė kartu su grupe, jau netrukus pristatys vieninteliame šios vasaros koncerte Vilniuje. Rupgjūčio 13 dieną dainininkė kviečia susitikti „Menų spaustuvėje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius