-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 19

M.A.M.A.J.U! vol. 3: vakarėlių liūtas Žilvinas Grigaitis nepateks į M.A.M.A. 2012 pratęstuves

Savaitgalį šalyje stipriai pasnigo. Netgi siautė pūga. Akivaizdu, kad neatsitiktinai – pirmadienį surengtoje Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A. 2012 spaudos konferencijoje buvo paskelbta negirdėtų dalykų. Vienas tokių – grasinimas, kad į ceremonijos „afterparty“ nebus kviečiami etatiniai blizgiųjų fotogalerijų veidai, neturintys nieko bendra su muzika.
Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

M.A.M.A. 2012 organizatoriai pirmadienio spaudos konferencijoje kaip kirviu nukirto: į apdovanojimų ambasada paskelbtą Kauno klubą „Mojo Lounge“, kuriame vyks oficialios renginio dūzgės, pateks TIK atlikėjai ir muzikantai, triumfavę ceremonijos scenoje, tie, kuriems M.A.M.A. apdovanojimai yra profesinė šventė ir tie, kurie paklojo kelias šimtines už VIP bilietus, suteikiančius galimybę stebėti ceremoniją pačiame geriausiame sektoriuje, kabinti paltukus VIP drabužinėje greta Manto Jankavičiaus ir Egidijaus Sipavičiaus, gurkšnoti šampaną prieš renginį žvaigždžių apsuptyje – arenos „preparty“ zonoje, o po apdovanojimų – ir „Mojo Lounge“ klube (dar į kainą įeina nakvynė su pusryčiais, tik jau be žvaigždžių - aut. past.).

„Į apdovanojimų „afterparty“ šįsyk tikrai nepateks tie, kurie prieš fotokameras nori pasipuikuoti naujais batais ar išskirtiniu žiedu. Tai – ne jų šventė“, – buvo tiesiai šviesiai ištarta į konferencijos mikrofoną. Ir žodis tapo kūnu. Ir visi prisiminė įspūdingąjį Ž.Grigaičio žiedą, blykstelėjusį daugelyje žiniasklaidos portalų. O ir batai jo ne kartą fotografuoti... O čia kaip sykis – šv.Kalėdos, ir turtingoji žmona be abejonės ruošia naują dovanų paketą... Ar turime suprasti, kad kur jau kur, o M.A.M.A. apdovanojimų vakarėlyje viso to tikrai negalėsime apžiūrėti? Kad jo kau ko, o Žilvino dūzgėse nebus?!

O kaip dėl Anos Mois banteliu sukryžiuotų lūpų? O Eglijos-Fergie-Vaitkevičės boa plunksnų? O Astos Valentaitės senos-naujos šukuosenos? Manto Petruškevičiaus šilkinių kojinių? Pagaliau, Tautvydo Barščio rolekso? Nors... ponas Barštys vis dėlto yra tiesiogiai susijęs su muzika, nes tiesiogiai draugauja su pačiu grupės „Sel“ lyderiu Egidijumi Dragūnu, o jis – nominantas, pretenduojantis net į tris M.A.M.A. statulėles. Klausimas uždarytas – Tautvydą dūzgėse galėsime išvysti.

Bet kaip dėl kitų? Skubiai perverčiame praėjusių metų galerijas ir leidžiame sau suprasti, kad bent 50 procentų tų, kurie praėjusiais metais „Mojo Lounge“ šventė šventę, šiemet po M.A.M.A. ceremonijos gaus suktis ant kulno, pilve telkšant tik tiems tauriesiems burbuliukams, kuriais buvo pavaišinti prieš renginį. Ak, tiesa – ten bus ir naujutėlis raudonasis kilimas, ir graži sienelė, prie kurios visi bus kviečiami fotografuotis. Taigi, celebričiai nepraras visų įprastų savo hedonistinio dekadanso žaidimų.

Be kita ko, organizatoriai specialiai parūpino du papildomus linksmybių vakarus „Mojo Lounge“ klube. Apdovanojimų išvakarėse rinktinė publika ten galės švęsti M.A.M.A. 2012 ambasados atidarymą kartu su „radistais“, o po visko, sausio 12-ąją – iškilmių uždarymą su Donatu Montvydu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius