-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 30

Mario, Vidį ir Jazzu naujam darbui įkvėpė Arinos daina

Vasara be šokių aikštelėse siaučiančios elektroninės romantikos, gimusios tarp Vilniaus ir Londono? Tikrai ne šiemet. Elektronikos prodiuseriai Vidis ir Mario bei nuolatinė jų kūrinių mūza vokalistė Jazzu artėjant koncertų po atviru dangumi sezonui pristatė visiškai naują bendrą savo darbą „Give It A Try“.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Išraiškingą ir daugiaspalvį Jazzu vokalą atskleidžiantis „Give It A Try“ – kūrinys, netelpantis į kritikų taip mėgstamus žanrų ir stilių rėmus. Aišku viena – dainuoti teksto eilutes ir judėti į elektroninį ritmą norisi jau po pirmosios perklausos.

„Give It A Try“ motyvas kai kam gali būti girdėtas ir versti pasiknaisioti atmintyje. Naujojo kūrinio inspiracija – „Kalnapilio“ reklamoje skambėjusi ir tikra lietuviškos reklamos garso takelių klasika tapusi Arinos daina „Ieškok geriausio“. Šiais metais „Kalnapilio“ iniciatyva kūrinys vėl atgaivintas ir jo motyvas bei Arinos balsas skamba naujoje reklaminėje kampanijoje „Vertas atradimo“. Panorus šią dainą perkelti iš televizijos ekranų į šokių aikšteles, „Silence Music“ padėjo ją pripildyti šiuolaikiniu skambesiu ir pateikė visiškai netikėtą interpretaciją.

Naujai elektroninei klasikinio kūrinio versijai liko mažai abejingų ir „Give It A Try“ dar net neprasidėjus vasarai užkopė į „Zip FM“ topo viršūnę. Panašu, kad naujose formose atgimę seni motyvai karščiausiu metų laikotarpiu siaus miestų erdvėse.

Prieš trejus metus sukurtas pirmasis tandemo kūrinys, gimęs iš ilgesio dainai – „I’ll Be Gone“ – tapo absoliučiu 2008-ųjų vasaros ir ilgo laikotarpio po jos hitu. Klubai, gatvės, virtuali erdvė – visur skambėjo Jazzu balsas, o originalus „I“ll Be Gone“ vaizdo klipas tapo žiūrimiausiu visų laikų lietuvišku klipu internete. Neilgai trukus debiuto sėkmę pakartojo „Who’s Shot The Silence?!“, tapęs savotiška komandos „Silence Music“ įsikūrimo priežastimi ir, be abejo, himnu.

VIDEO: Mario, Vidis, Jazzu – „Give It A Try“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius