Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 03 12

Menų fabrikas „Loftas“ atšaukia renginius ir mėnesiui užveria duris

Reaguodamas į situaciją pasaulyje, o kartu ir į Vilniaus miesto savivaldybės sprendimą, menų fabrikas „Loftas“ praneša, jog nuo kovo 12 iki balandžio 17 d. užveria duris, o visi šiuo laikotarpiu čia turėję įvykti renginiai – atšaukiami arba nukeliami vėlesniam laikui.
Menų fabrikas „Loftas“
Menų fabrikas „Loftas“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Šis sprendimas labai sunkus ne tik mums, bet ir visiems renginius pas mus planavusiems organizatoriams bei atlikėjams. Tačiau jis yra būtinas norint, kad visi būtume saugūs ir sveiki, – sako menų fabriko „Loftas“ vadovas Viktoras Diawara. – Jau deriname naujas renginių datas, stengsimės, kad visi mūsų laukti renginiai anksčiau ar vėliau įvyktų, pažadame informuoti apie tai kuo greičiau. O kol kas – būkime kantrūs, būkime sveiki ir nepamirškime dažnai plauti rankų.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viktoras Diawara
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viktoras Diawara

Victor Diawara primena, jog „Lofto“ prieigose iš naujo atgimęs baras „Elfa“ durų neuždaro – kviečia užsukti į svečius ir pasimėgauti gyva muzika.

Šiandien menų fabrike „Loftas“ turėjo pasirodyti amerikiečiai „X Ambassadors“, rytoj – ukrainietis Ivan Dorn, nukeliama konferencija „What‘s Next?“, lietuvių „jautì“ pasirodymas, amerikietis Ghostemane atšaukė visą savo turą po Europą. Neįvyks ir keletas elektroninės muzikos vakarėlių.

Arno Strumilos / 15min nuotr./T.Ė.T.Ė akimirka
Arno Strumilos / 15min nuotr./T.Ė.T.Ė akimirka

Vilniaus miesto savivaldybė, reaguodama į koronaviruso pandemiją pasaulyje, nuo penktadienio atšaukia visus renginius, stabdo kino teatrų, sporto klubų ir kitų poilsio ar pramogų vietų veiklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius