-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 24

Merginų grupė „Dyvos“ švenčių proga dovanoja dainą „Po aštuonių“

Artėjančių švenčių proga merginų grupė „Dyvos“ su savo muzikos gerbėjais dalijasi naujausia daina „Po aštuonių‘‘. Merginos neslepia, kad šie metai buvo itin permainingi, kupini įvairiausių išbandymų tiek asmeniniame gyvenime, tiek muzikinėje veikloje, tačiau dabar grupė tarsi įgavusi antrą kvėpavimą sparčiai kimba į darbus.
„Dyvos“
„Dyvos“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Šioje dainoje grįžtame su naujomis idėjomis, stiprios ir nieko nebijančios. Dainos mintis būtent apie tai ir yra: dažnai mūsų gyvenimus pasiglemžia rutina, kuri vagia tas nuostabias akimirkas. Akimirkas, kai galėtume jaustis laimingos. Tikrai baisu ir pagalvoti, kas būtų jei nekovotume su nuoboduliu ir beprasmybe,“ – jausmingai pasakoja grupės lyderė Indrė.

Asmeninio albumo nuotr./„Dyvos“
Asmeninio albumo nuotr./„Dyvos“

Būtent tokius jausmus merginos išgyveno šiais metais ir nusprendė pasidalinti jais ne tik su savo muzikos gerbėjais, bet apskritai su visomis merginomis, kurios galbūt jaučiasi panašiai. Grupės „Dyvos“ merginos teigia, kad joms labai svarbu ne tik pristatyti dainą, bet pasidalinti prasminga žinute, palinkėti nebijoti ir siekti savo svajonių ateinančiais metais.

VIDEO: DYVOS - Po aštuonių

„Norime nuoširdžiai padėkoti Rūtai Lukoševičiūtei, kuri parašė dainos žodžius, lyg skaitydama mums tiesiai iš širdies. Taip pat dėkojame už fotosesiją Almantui Mickui. Galime tik pasidžiaugti, kad Jau šį vakarą sėsime prie Kūčių stalo su savo artimaisiais, dėkosime, kad esame visi kartu, dalinsimės savo sėkmės receptais, pamiršę visas nuoskaudas ir bėdas,“ – džiaugiasi grupės „Dyvos“ merginos.

Asmeninio albumo nuotr./„Dyvos“
Asmeninio albumo nuotr./„Dyvos“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius